joi, decembrie 1, 2022

Dansează de aproape 60 de ani, arată de 30 și are o sănătate de fier. Care este secretul lui Nea Marin? Cum de pare atât de tânăr și energic?

Cine nu-l cunoaște pe Nea Mărin, atât de iubit de unii, mai puțin iubit de alții – concurenții mai „leneși”…?

Ei bine, Nea Marin, omul din spatele vedetei de televiziune, este un copil de la țară, din Conțești, județul Teleorman, care a învățat să joace călușul de la vârsta de 6-7 ani.

Te-ar mai interesa: Când știi că durerea în gât este gravă? 4 semne de...

Ulterior, a plecat cu tradiția după el la București și a ajuns la Ansamblul Tineretului al Comitetului Central București, potrivit VIVA.

Arată mult mai tânăr decât este și poate părea ciudat să aflăm că dansează de aproape 6 decenii, 60 de ani! Incredibil, așa-i?

Ei bine, Nea Mărin dansează de 57 de ani,  mai exact, timp în care a jucat pe toate scenele din România și din străinătate.

De asemenea, se ocupă și de pregătirea multor ansambluri profesioniste din România și de Școala de dans românesc Larisa și Marin Barbu, împreună cu fiica lui.

Dar care este secretul său?

Te-ar mai interesa: Medic urolog renumit: Majoritatea bărbaților igno...

Ce nu mai mănâncă Nea Marin

Potrivit VIVA, coregraful spune că de 20 de ani nu mănâncă deloc carne de porc. În schimb, consumă multe legume şi fructe

„Nu sunt un gurmand și mănânc foarte multe legume și fructe. Îmi place să îmi pregătesc singur micul dejun și cina, de prânz se ocupă soția, iar mesele sunt întotdeauna la ore fixe.

În fiecare dimineață la 7:00 mănânc roșie, ardei, castravete, brânză de la țară și beau o cană de ceai. Prânzul este la 13:30, iar cina la 18:30-19:00.

Te-ar mai interesa: Studiu. Interacțiunea cu câinii crește activitatea...

Nea Mărin: „Nu mănânc mezeluri, iar de 20 de ani nu am consumat carne de porc”

Nu mănânc mezeluri, iar timp de douăzeci de ani, de la 40 la 60 de ani, nu am consumat carne de porc și mi-a fost foarte bine. De trei ani și jumătate încoace am început să mănânc foarte puțin.

Îmi place carnea de rață, gâscă, curcă, bibilică, în principiu carne de țară, de la mătuși sau prieteni”, a spus Nea Mărin, potrivit viva.ro

Așadar, iată rețeta unei sănătăți de fier: Mâncare (puțină) și Mișcare (multă)! 🙂

Te-ar mai interesa: Alertă sanitară! Pericol mortal în coaja unei bana...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private