Sari la conținut

Total diferit de cum îl știm! Cum s-a dus Becali la Patriarh. Pare să fi trecut și peste momentele tensionate cu Preafericitul Daniel

Cum s-a dus Gigi Becali la Patriarhul Daniel, în zi de mare sărbătoare. Dacă nu erai atent, nici nu-l recunoșteai pe celebrul latifundiar.

Celebru pentru aparițiile sale zgmotoase și pline de culoare, Gigi Becali a avut o apariție total diferită de cum îl știm. Îmbrăcat așa, Becali era ușor de trecut cu vederea dacă nu erai atent.

Smerit, modest, tăcut…, Gigi Becali a arătat o nouă față, complet diferită de cum îl știm cu toții în calitatea sa de patron al FCSB și mare bogătaș.

Foto: GSP

Becali pare să fi trecut peste momentele tensionate avute cu Patriarhul Daniel

Cu ocazia aniversării a 15 ani de la întronizarea Patriarhului Daniel, latifundiarul a apărut într-o ținută modestă.

Becali pare să fi trecut peste momentele tensionate avute în ultimii ani cu preafericitul Daniel.

Mai exact, a venit în trening… Pe deasupra, avea o vestă cu mânecă scurtă iar pe cap purta un fes asortat.

La eveniment au asistat mai multe persoane publice, printre care şi politicieni și alţi înalți prelați ai Bisericii Ortodoxe Române.

Gigi Becali și Patriarhul Daniel au avut mai multe momente tensionate în ultimii ani, ultima oară după ce patronul lui FCSB a pus la îndoiala faptul că patriarhul s-ar fi vaccinat împotriva Covid-19, potrivit GSP.

Foto: GSP

„Ne bucurăm că am primit adesea ajutor din partea autorităţilor centrale. Sigur, noi spunem că totdeauna este loc de mai bine, însă aceasta depinde mult şi de Parlament şi de domnii miniştri.

Ne bucurăm că sunt aici prezenţi reprezentaţi şi Parlamentului, reprezentaţi şi Guvernul, mai mulţi miniştri.

Şi, desigur, sunt bune intenţiile, mai ales că traversăm o perioadă dificilă din punct de vedere al preţurilor la energie”, a spus Patriarhul Daniel, citat de GSP.

Becali este cunoscut pentru credința sa în Dumnezeu, războinicul luminii – cum mai este cunoscut – având chiar și la talent când vine vorba de cântat muzică bisericească.

 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel