luni, iunie 27, 2022

De ce se îngrașă femeile după 40 de ani? Cele mai bune trucuri de slăbit

Odată cu înaintarea în vârstă, corpul nostru nu este capabil să-și construiască mușchii așa cum o făcea când era tânăr. Masa musculară tinde să devină mai mică, iar organismul este acum capabil să ardă comparativ mai puține calorii.

La femei, această fluctuație a hormonilor provoacă o serie de schimbări, de la scăderea densității osoase și a masei musculare mai slabe la scăderea apetitului sexual și schimbări severe (de asemenea, imprevizibile) ale dispoziției.

Te-ar mai interesa: Câte vieți a salvat vaccinul anti-covid la nivel m...

Menopauza încetinește și metabolismul. Dar asta nu înseamnă că este o sarcină imposibil de realizat.

Care este secretul pierderii în greutate după 40 de ani?

Pentru a porni o pierdere sănătoasă în greutate, ar trebui să vă concentrați în principal pe alegerile de stil de viață, care, spre deosebire de biologie sunt total în controlul dumneavoastră.

Iată câțiva pași care te-ar ajuta să faci asta:


Cele mai bune trucuri de slăbit: 1. Urmați o dietă sănătoasă

Fructele și legumele au un conținut scăzut de calorii și sunt pline de vitamine și minerale esențiale. Potrivit experților în sănătate, acestea sunt bogate în fibre și ajută la menținerea eficientă a strategiei de control al porțiilor.

Te-ar mai interesa: VITAL pentru HEMOFILIE, arși, ambulanțe, zone de r...


2. Nu săriți niciodată peste micul dejun

Regula de aur de a mânca micul dejun ca un rege se aplică și pentru femeile în vârstă. În special un mic dejun bogat în proteine ​​slabe, fibre și grăsimi pe bază de plante este cea mai bună opțiune pentru a reduce foamea și pofta pe tot parcursul zilei. 


Cele mai bune trucuri de slăbit: 3. Urmăriți-vă cina

Este un mit că mâncatul pe timp de noapte poate duce la creșterea în greutate. Cu toate acestea, este vorba mai mult despre ceea ce mănânci. Alege o salată sau o supă sănătoasă pentru a consuma o cantitate moderată de calorii. Asigurați-vă că mâncați porții mai mici și urmăriți caloriile cu o aplicație alimentară sau un jurnal.

Te-ar mai interesa: Cum să pierzi grăsimea viscerală: Factorul non-die...


4. Gătiți mese sănătoase

O mulțime de calorii în plus sunt adăugate alimentelor din modul în care sunt preparate. În loc să prăjiți, încercați coacerea sau grătarul, ceea ce face ca felurile de mâncare să fie apetisante și aromate.


Cele mai bune trucuri de slăbit: 5. Fă-ți timp pentru exerciții fizice

Majoritatea femeilor de peste 40 de ani tind să neglijeze acest aspect al vieții, fiind ocupate cu copiii, munca și viața socială. Indiferent de context, fă-ți timp pentru a face exerciții fizice și a te antrena cel puțin 30 de minute în fiecare zi pentru a menține metabolismul.

Te-ar mai interesa: Alzheimer cu debut precoce : Dacă tot SPUI asta, a...


6. Nu te stresa

Oricât de comun este să te stresezi pe lucruri mărunte, aceasta duce la consumul excesiv de alimente nesănătoase și pline de calorii, care îngreunează organismul să descompună grăsimile. Încercați câteva tehnici de meditație și respirație profundă sau citiți o carte bună pentru a evita stresul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private