Sari la conținut

Demitere la nivel înalt. Managerul Spitalului de Pneumoftiziologie Sfântul Ștefan a fost demis. „Siguranța și sănătatea pacienților trebuie să fie pe primul loc”

Managerul Spitalului de Pneumoftiziologie Sfântul Ștefan a fost demis. Care sunt motivele

Miercuri, 6 aprilie, viceprimarul Capitalei, Horia Tomescu, l-a demis pe managerul Spitalului Sf. Ștefan, asist. univ. Dr. Chiotan Radu Alexandru, din cauza neregulilor descoperite în unitatea spitalicească.

Managerul Spitalului de Pneumoftiziologie Sfântul Ștefan, demis

Managerul Spitalului de Pneumoftiziologie Sfântul Ștefan a fost demis. Care sunt motivele

Reamintim că, în urma unui control de specialitate de ieri al inspectorilor ANPC au ieșit la iveală o pleiadă de probleme mari de igienă, mentenanță și funcționare la bucătăria spitalului.

„Consider că neregulile identificate sunt de netolerat și incompatibile cu standardele de îngrijire la care au dreptul bucureștenii.

Problemele nu sunt de ieri, de azi, ceea ce arată o lipsă totală de preocupare a managerului pentru binele oamenilor bolnavi în timpul care a trecut din 2018 și până acum, de când ocupă această poziție la Spitalul Sf. Ștefan de pe vremea administrației Firea.

Pe lângă demiterea managerului, am dispus ca ASSMB să verifice respectarea tuturor normelor de igienă alimentară de către spitalele din subordine și să colaboreze cu inspectorii ANPC pentru îndeplinirea standardelor cerute de lege.

Tot personalul din spitale trebuie să înțeleagă că siguranța și sănătatea pacienților trebuie să fie pe primul loc” a trasmis viceprimarului Capitalei, Horia Tomescu.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: