Daca va este pofta de ciocolata, dar vreti sa evitati zaharul, iata o reteta minunata.
Aveti nevoie de:
– o cana pudra roscove(carob)
– o cana ulei cocos
– o jumatate de cana indulcitor natural, eu am pus miere
– 20 g de merisoare, goji, stafide (ce va place)
– 1/2 cana caju
– 1/2 cana nuca romaneasca
Mod de preparare:
Topiti uleiul de cocos, punandu-l intr-un vas cu apa fierbinte.
Intr-un bol mai mare, puneti cana cu pudra de roscove, indulcitorul si uleiul. Amestecati foarte bine, cu ajutorul unei linguri de lemn.
Dupa aceea, macinati foarte putin nuca si cajuul; de preferat, sa ramana bucati mai mari.
Adaugati nuca, cajuul si fructele deshidratate, si amestecati foarte bine.
Dupa, puneti continutul bolului intr-un vas special, si il bagati la frigider pana se intareste. Dureaza foarte putin, depinde de cantitate, daca folositi forme de bomboane, cred ca intr-o ora, maximum 2 e gata.
Daca aveti forme speciale pentru bomboane, sunt perfecte!
Pofta buna!
Sursa: http://www.cuvinte-cu-lumina.ro
ANM, prognoză meteo pentru perioada 29 aprilie - 12 mai 2024: Vremea se răcește din…
Boala somnului. Narcolepsia sau Sindromul Gelineau este boală rară. Denumită și boala somnului, tulburarea cronică…
O problemă a unghiilor, semn mai puțin cunoscut al cancerului! Anumite modificări ale unghiilor pot…
Chirurgii esteticieni se reunesc anul acesta la un Congres Național pentru valorizarea chirurgiei estetice românești,…
Nivelul de sodiu din organism pot suferi de hipertensiune arterială, probleme renale și chiar insuficiență…
Medicul neurochirurg Leon Dănăilă: 7 SECRETE pentru menținerea unui creier sănătos! Cunoscutul neurochirurg dezvăluie cele șapte…