vineri, octombrie 7, 2022

Adina Alberts, despre avizarea Ivermectinei: În Bulgaria, cozile sunt uriașe.

Rezultatele unui studiu realizat recent de Institutul de Științe Medicale din India Bhubaneswar au artătat că Ivermectina poate preveni COVID-19. Potrivit directorului institutului, Gitanjali Batmanabane, care este și unul dintre autorii cercetării, la începutul lunii septembrie, 20-25 de angajați erau testați pozitiv cu COVID-19 în fiecare zi.

Te-ar mai interesa: Tragedie în lumea filmului. Actriță celebră, diagn...

După ce a început administrarea voluntară a acestui medicament, în câte două doze la un interval de 72 de ore, numărul de noi îmbolnăviri a scăzut drastic. Dozele administrate au fost calculate în funcție de greutatea corporală, formula fiind de 0.3 miligrame pe kilogram.

„Am descoperit că cei care au luat două doze de Ivermectina au avut 73% mai puține șanse de a se infecta pe parcursul unei luni. Suntem siguri că acesta ar putea fi un instrument eficient pentru a preveni răspândirea coronavirusului”, a declarat acesta.

Adina Alberts, despre avizarea Ivermectinei: În Bulgaria, cozile sunt uriașe/ Noi ce mai așteptăm?!

În România, una dintre cele mai fervente susținătoare ale avizării Ivermectinei pentru prevenție și tratarea formelor ușoare și medii de COVID este medicul Adina Alberts. Aceasta a prezentat pe contul său de Facebook știrea conform căreia Bulgaria a avizat utilizarea acestui medicament.

Te-ar mai interesa: Atac de cord: 40% dintre femei se plâng de ACEST s...

„DIN NOU VEȘTI BUNE!

BULGARIA a avizat utilizarea Ivermectinei pentru prevenție și tratarea formelor ușoare și medii de COVID. Aceasta este deja disponibilă în farmacii, fară rețetă. Medicamentul Huvemex, care conține ingredientul activ Ivermectină, este la mare căutare în sute de farmaciile din întreaga țară, iar cozile sunt uriașe. Acest lucru se întâmplă la câteva zile după ce Agenția Medicamentului din Bulgaria a permis ca Ivermectina să fie vândută fără rețetă.

Te-ar mai interesa: Cercetătorii atenționează: Risc mai mare de atac d...

Compania farmaceutică Huvepharma a inițiat derularea unui amplu studiu pentru a identifica beneficiile Ivermectiei în lupta împotriva COVID. Este primul studiu multicentric, randomizat, dublu-orb, controlat cu placebo în faza 2, din Uniunea Europeană. Testele au fost efectuate în perioada mai – octombrie 2020. Studiul a început imediat după primele raportări despre efectele in vitro ale Ivermectinei împotriva virusului SARS-COV-2, în aprilie 2020. Iată că încă o națiune a UE din Balcani a autorizat Ivermectina, pe lângă Slovacia și Macedonia.

Te-ar mai interesa: Dramă teribilă pentru o celebră artistă: Mi-au dat...

Noi ce așteptăm?! Semnează petiția pentru avizarea Ivermectinei în România”, este mesajul medicului Adina Alberts.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private