vineri, octombrie 23, 2020

A trecut de una dintre cele mai mari cumpene ale vieții. Mirabela Dauer a vorbit cu emoție despre problemele de sănătate pe care le-a avut.

Are 70 de ani și este iubită de publicul de toate vârstele. Nu a avut o viață ușoară, iar muzica i-a fost mereu sprijinul de bază. Muzica și credința.

După operația pe care a suferit-o, Mirabela a mărturisit că este mai sigură ca niciodată: Dumnezeu a salvat-o.

Citește și:

Artista crede că nu are ce să i se întâmple, pentru că nu a făcut niciun rău vreodată. Mai mult, cântăreața crede că și-a dat seama care îi sunt prietenii adevărați în ultima vreme, când nu a fost în cea mai bună formă a sa. Acești oameni au fost alături de ea indiferent de circumstanțe.

„Dumnezeu m-a trimis la analize și tocmai de-asta am știut întotdeauna că voi fi bine. Nu mi-am făcut griji nici măcar o clipă. Eu consider un lucru: atât timp cât nu faci rău nimănui, Dumnezeu te iubește.  Cred că fiecare primește ce sădește. Eu merit să fiu iubită, pentru că sunt un om bun. Și n-am să mint niciodată și n-am să înșel niciodată. Mi-am cunoscut  în ultima perioadă prietenii adevărați, cei  care au stat alături de mine. Oameni cărora le pasă de mine, asta vreau eu, atât. Una dintre prietenele mele a avut grijă de mine, a stat cu mine în rezervă. Am câțiva oameni care mă ajută”, a dezvăluit Mirabela Dauer în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.

Parteneri--