sâmbătă, iunie 19, 2021

Dieta Adelinei Pestrițu este foarte populară mai ales printre proaspetele mămici, care vor să scape de kilogramele în plus acumulate în urma sarcinii.

Adelina a slăbit spectaculos și rapid, iată

ce a mâncat timp de două luni. Deși nu este un meniu foarte diversificat, i-a permis să slăbească, dar și să-și păstreze energia, atât de necesară unei proaspete mămici.

“Ciudat sau nu, fără să mă bazez pe vreo dietă anume a vreunui nutriționist celebru, am consumat numai pește cu broccoli și salată verde cu lămâie și puțin ulei de măsline. Nu pot spune că este varianta corectă, pentru că organismul are nevoie și de grăsimi, carbohidrați, chiar și puțin zahăr.

Nu mai știu ce gust are o prăjitură. În aproape 2 luni, am mâncat doar 2 clătite și zaharină folosită în cafeaua de dimineață.

Chiar mă declar surprinsă de faptul că nu îmi este poftă de altceva, cum de mai pot consuma somon și încă nu m-am ales cu branhii pe corp. Glumesc! Mă simt bine și, mai ales atunci când văd că apar rezultatele. Pe lângă grăsimea pe care o dau jos, pierd vizibil și aspectul cojii de portocală, mai exact apa reținută în tot acest timp. Mi-au mai rămas doar 3 kg cărora le voi veni de hac în curând. Somonul îmi este aliat”, a scris Adelina Pestrițu pe blogul ei.

Sursă foto: Adelina Ioana Pestrițu Facebook

Ultimele stiri

Parteneri