Sari la conținut

Dieta de urgență pentru Valentine’s Day. Slăbești un kilogram într-o zi!

Dieta de urgență pentru Ziua Îndrăgostiților. Urmează Valentine`s Day și, dacă și tu faci parte dintre femeile cărora le este greu să intre în rochia perfectă pentru o seara specială, îți vom împărtăși un sfat de dietă care te-ar putea ajuta să slăbești într-o singură zi.

Iar tot ce ai nevoie pentru această rutină sunt nici mai mult nici mai puțin decât banalele banane. Oricât de surprinzător este, regimul de slăbire de o zi implică doar să mănânci banane toată ziua împreună cu niște caș și zahăr și asta este tot ce ai nevoie.

Dieta de urgență pentru Valentine’s Day 2023. Slăbești un kilogram într-o zi!

Bananele ar putea părea o alegere incompatibilă pentru un regim de slăbire, dar specialiștii te contrazic. Amidonul rezistent din acest fruct fără sâmburi face trucul pentru pierderea în greutate, ceea ce vă ajută să vă simțiți sătui mai mult timp controlând aportul de calorii.

În plus, bananele ajută la creșterea masei musculare slabe reducând în același timp acumularea de grăsime. Pentru această dietă, tot ce trebuie să faci este să mănânci șase până la opt banane pe parcursul zilei și să bei multă apă.

În plus, bea un pahar de două sau lapte și mănâncă niște caș cu foarte puțin zahăr. Poți pierde ca din foc un kilogram, într-o singură zi!

Cum funcționează această dietă pentru pierderea în greutate

Mulți s-ar putea întreba cum consumul de șase până la opt banane într-o zi poate induce pierderea în greutate. Dar adevărul este că dieta este eficientă în reducerea retenției de apă în organism.

Când vine vorba de atenuarea retenției de apă, în afară de reducerea aportului de zahăr și carbohidrați, este imperativ să reduceți cantitatea de sare și sodiu. Dieta cu banane ajută la limitarea aportului de calorii împreună cu sare, deoarece alimentele din această rutină nu au nevoie de sare.

Ca rezultat, până la sfârșitul zilei, cineva poate pierde din greutatea apei. Este imperativ să fii atent la această dietă, deoarece consumul prea multor banane poate fi dăunător pentru pacienții cu diabet din cauza conținutului ridicat de zahăr.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel