joi, iulie 9, 2020

Cantareata Adele a slabit cu dieta Sirtfood care incurajeaza consumul unor alimente ce activeaza sirtuinele, gene implicate in slabit si in promovarea longevitatii.

Orice regim alimentar care pretinde ca iti poate activa “genele de slabit” este intampinat cu scepticism, insa exact acesta este lucrul pe care dieta Sirtfood pretinde ca-l poate face.

Dieta, care prevede consumul de alimente ca varza kale, vin rosu, ciocolata neagra sau ceai matcha, a devenit din ce in ce mai populara. In anul 2019, s-a clasat pe locul al saptelea, in topul celor mai cautate diete pe Google.

Dieta este structurata in doua faze, dupa cum urmeaza:

Citește și:

Faza intai, care dureaza 7 zile. In primele 3 zile, dieta presupune consumarea a 3 sucuri verzi si a unei mese bogate in alimente considerate sirtfood.

Aportul caloric este de 1000 de calorii pe zi. Din ziua a patra pana in ziua a saptea, meniul este compus din 2 sucuri verzi si 2 mese, compuse din 1500 de calorii pe zi. In aceasta parte a planului, cei doi autori sustin ca poti sa slabesti 3,5 kg in 7 zile.

Citește și:

Faza a doua dureaza 14 zile si este o faza de intretinere, care sa te ajute sa slabesti in mod constant, fara efort. Poti consuma 3 mese si un suc verde pe zi.

Citeste cum se tine dieta, tot ce trebuie sa stii despre ea pe andreearaicu.ro in acest LINK

Parteneri