Sari la conținut

Disfuncția erectilă: Activitatea surprinzătoare care vă poate pune în pericol

Deși problemele erectile pot fi foarte des întâlnite, mai ales la cei peste 40 de ani, doctorul Ellie Cannon a împărtășit un factor de risc surprinzător pentru impotență. Vorbind la Emisiunea This Morning de la ITV, ea a explicat că cercetările au scos în evidență o anumită activitate care ar putea fi periculoasă.

Deși exercițiile fizice sunt vitale pentru o sănătate bună, oferind o varietate de beneficii, ciclismul ar putea pune în pericol erecțiile. Cercetările de la Universitatea de Medicină din Wroclaw din Polonia, publicate în revista Sports Medicine, sugerează că bicicliștii ar trebui să se ridice în mod regulat în picioare când merg cu bicicleta.

Ciclismul este atât un sport, cât și un mijloc de transport, îndrăgit de mulți.

Deși bicicleta ca și vehiculul vă poate duce de la punctul A la punctul B în timp ce vă bucurați și de aer curat, acest mijloc de transport vă poate zdrobi părțile intime.

Dr Ellie a spus: „Zdrobirea nervilor din zona intimă va provoca disfuncție erectilă De asemenea, zdrobirea testiculelor nu este bună în ceea ce privește fertilitatea.”

Cercetarea îi îndeamnă pe bicicliști să ia în considerare să stea pe pedale la fiecare zece minute pentru a evita disfuncția erectilă.

Echipa împărtășește că este „esențial” ca bărbații să evite să-și zdrobească părțile intime pe șa.

În afară de șa, studiul explică că printre cauzele obișnuite ale amorțelii genitale ar putea fi, de asemenea, tehnica proastă de mers și tipul de bicicletă.

După ce au analizat 22 de studii despre modul în care bărbații pot evita durerea în șa, cercetătorii au identificat soluții eficiente, care includ utilizarea unui scaun de bicicletă „fără nas” pentru a redirecționa presiunea din zona genitală.

Cu toate acestea, această cercetare nu este menită să descurajeze bărbații de la ciclism.

Kamil Litwinowicz, autorul principal de la Universitatea de Medicină din Wroclaw, a declarat: „Nu dorim ca bărbații să renunțe la ciclism, ci să acorde importanță unor aspecte cum ar fi repausul de pe șa și utilizarea unei alte șa

Mulți bărbați se luptă cu disconfort atunci când merg pe bicicletă și există îngrijorări că acest lucru poate duce la probleme sexuale.”

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: