Sari la conținut

Lovitură pentru Mioara Roman! Gestul fostului soț, în timp ce aceasta este internată la terapie intensivă. Oana Roman: „Totul este în mâinile lui Dumnezeu”

mioara roman
Sursă foto: Vocea Biz
Mioara Roman a suferit de mai multe boli

Mioara Roman a intrat în operație, luni dimineață, după ce zilele trecute a ajuns la spital. Oana Roman i-a fost alături mamei sale în perioada dificilă cu care se confruntă. Mai mult decât atât, vedeta din showbiz-ul românesc și-a petrecut ziua alături de femeia care i-a dat viață.

În cursul zilei de ieri, imediat după operație, fosta soție a lui Marius Elisei a ținut să își liniștească fanii și le-a precizat care este starea de sănătate a mamei sale. Mioara Roman a fost internată la terapie intensivă, imediat după intervenția de care a avut parte.

„Dragii mei, mama a ieșit din operație, este la terapie intensivă, urmează niște ore critice pentru că doctorii trebuie să se asigure că se va trezi, că va respira singură. Un pas greu a trecut deja, vreau să mulțumesc tuturor pentru miile de mesaje primite.”, a declarat Oana Roman, ieri, pe pagina ei de Instagram.

Mioara și Petre Roman înainte de divorț
Sursă foto: colaj foto Doctorul Zilei

Oana Roman detalii despre starea de sănătate a mamei sale

„Încă o dată mulțumesc tuturor pentru că sunteți atât de mulți alături de mine și mai ales de ea. Mama este la terapie intensivă și totul este în mâinile lui Dunnezeu și a doctorilor. Eu nu pot să fac nimic mai mult decât fac.

Să sperăm că va trece şi peste acest moment. Între timp trebuie să mi văd și de alte lucruri din viața mea pentru că multe depind de mine. Nu pot pune totul pe stop.

Incere să mi fae și alte treburi şi să continui cât pot să fac și celelalte treburi. Am dus-o pe Isa la școală și acum încet încep să mi fac şi alte treburi.”, a precizat Oana Roman, în urmă cu puțin timp, pe pagina ei de Instagram.

Ce face Petre Roman între timp

În timp ce fosta soție se află în spital, în stare critică, Petre Roman vorbește despre credința în Dumnezeu și modul în care aceasta l-a ajutat să depășească greutățile vieții. Împreună cu actuala lui parteneră, Silvia Chifiriuc, fostul premier a acordat un interviu presei românești.

Petre Roman și Silvia Chifiriuc au recunoscut că, pe parcursul relației lor, s-au confruntat cu multe dificultăți. Cu toate acestea, credința – care a jucat un rol esențial în viețile lor – i-a ajutat să meargă mai departe. Mesajul ar putea fi unul subtil pentru Mioara și Oana Roman, ar spune unii.

„E o emoție ce nu poate fi explicată”

„În momentul în care ajungi într-o mănăstire, și una anume, toate spiritele interioare se calmează, se înseninează, se înfrumusețează. Nu știu, e o chestiune foarte… E o emoție internă foarte pozitivă. Esența ei nu poate fi explicată”, a declarat Petre Roman.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel