vineri, august 12, 2022

Două fete din Brașov au murit, ieri,  după ce mama lor le-a spălat pe cap cu o substanță toxică, în încercarea de a le scăpa de păduchi. 

Bianca Şomu, mama copilelor a folosit tomoxan, o substanţă folosită la deparazitarea externă a oilor ca să își spele pe cap cele trei fiice.

Două dintre ele, în vârstă de 7 şi 9 ani, au murit, iar mama, bunica şi cea de-a treia fetiţă, în vârstă de 8 ani, se află la spital, în stare gravă.

Te-ar mai interesa: Oana și Viorel Lis la capătul puterilor: „Să fii c...

Fetița a fost preluată de elicopter și dusă la Spitalul din Târgu Mureș.

„Şomu Bianca, mama celor trei minore, le-a spălat cu substanţa tomoxan pe cap crezând că îndepărtează păduchii. Fetele aveau păduchi pe cap şi tomoxan este o substanţă destul de toxică şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, a spus Silviu Şchiopu, primarul comunei Ungra.

„Nu ştiu cine a învăţat-o şi a îndrumat-o să facă chestiile astea. Ne pare foarte rău. Toată comuna este în stare de şoc. Foarte trist. Tomoxan este pentru deparazitarea externă a ovinelor. Este o substanţă foarte periculoasă şi foarte tare pentru a se folosi pe oameni”, a mai spus primarul.

Te-ar mai interesa: Făcute la 12 noaptea, 12 mătănii către Maica Domnu...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private