vineri, august 12, 2022

Dr. Monica Pop critică măsurile luate de autorități privind impunerea certificatului verde. Pop spune că neîncrederea privind vaccinarea e generată de modul în care chiar oamenii politici au abordat pandemia. Într-o scrisoare deschisă, Monica Pop îl atacă dur și pe Raed Arafat, șeful DSU.

„Scrisoare deschisa catre decidenti :

Vreti sa abateti atentia si sa dati vina pentru esecul vizibil al strategiei din pandemie pe cei cîțiva care au avut curaj si demnitate sa vorbeasca public despre erorile si neadevarurile spuse de decidenti, in frunte cu dr. Arafat! O armata de civili, politie si militari, cei care detineti puterea, dind vina pe cei care v-au criticat actiunile gresite, admiteti ca ati fost atit de slabi si de neconvingatori incit v-au invins cîtiva, cîstigind increderea a 70% din populatie!!! ▪︎ voi ati pierdut increderea a 70% din români , singuri, din cauza manevrelor voastre !

Te-ar mai interesa: MEDIC: Atenție la aceste băuturi! Efecte devastato...

La inceput, minimalizind boala, , apoi prin inducerea panicii, declaratiile mincinoase si contradictorii despre boală, , controversele despre vaccin, afirmatiile după interese politice si personale, luptele dintre voi,in dezinteresul romānilor, fraudele fiscale, etc!

”Dezinteres si lipsă totala de organizare”

Agresivitatea, amenințările si șantajul, sint cuvintele voastre de ordine, acum! Presiunea ingrozitoare, pe vaccinare, cu conditionare si șantaj, in loc de informatii corecte și convingere medicală, netestarea in masă pe care n-ati permis-o, ati mai si minimalizat-o public, desi toate tarile o fac tuturor, nevaccinati sau vaccinati, singura care poate arata daca cineva e infectat, cu consecintele respective; spitale de campanie din banii nostri, nefolosite, nu medicamente, etc!!

Te-ar mai interesa: Făcute la 12 noaptea, 12 mătănii către Maica Domnu...

Dezinteres si lipsă totala de organizare! Toate astea sint la baza stării grave de lucruri de acum! Domnule dr. Arafat, toata lumea e consternata de schimbarea dvs! Ati devenit politist de oprimare si abuzuri! Dusman al celor care v-au sustinut la greu! Medic si coleg ati fost… Cindva! Altceva asteptau romànii de la dvs! De medici, ce sa mai vorbim…!”, scrie Monica Pop.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private