marți, ianuarie 25, 2022

Dr. Virgil Musta a oferit câteva sfaturi despre cum ne putem întări sistemul imunitar și cum putem trata formele ușoare de Covid-19, acasă. 

„Evident, nu se îngrașă porcul în ajun și nici nu veți avea sistemul imunitar turat la maximum doar după ce ați mâncat câteva lămâi. Este nevoie de timp. Însă odihna, o alimentație bună și administrarea unor vitamine pot ajuta enorm în procesul de recuperare.

Te-ar mai interesa: Cel mai bun remediu împotriva depresiei. Nu te aşt...

Mâncați multe fructe și legume proaspete, bogate în vitamine și minerale, cereți unui apropiat să vă aducă de la piață și să vă lase la ușă fructe de pădure (cătină, aronia, merișoare, afine) pe care să le combinați cu miere, cu polen”, a explicat doctorul Virgil Musta.

Cele mai indicate sunt vitaminele C și D, zinc. Evident că putem apela și la produsele pentru imunitate naturiste cum sunt echinaceea, tinctura de propolis, quercitina.

În plus, este necesar să ne curățăm și să ne dezinfectăm căile repiratorii, așa că spray-urile nazale cu apă de mare pot fi extrem de utile și gargara cu banala apă de gură.

Te-ar mai interesa: Anunț de ultimă oră despre tratamentul Pavloxid de...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private