Sari la conținut

Dramă fără margini! A ales să se spânzure la doar 12 ani. Nimeni nu știe de ce

Dramă fără margini! A ales să se spânzure la doar 12 ani. Nimeni nu știe de ce.

O familie din Cisnîdie, județul Sibiu, trăiește cea mai cumplită sramă. Fetița lor, în vârstă de doar 12 ani, s-a sinucis, lăsând în urmă o familie împietrită de durere. Cel care a găsit-o pe fetiță în camera sa, a fost chir frățiorul ei, în vârstă de 9 ani. Deși părinții au sunat imediat la 112, nu s-a mai putut face nimic.

Din păcate, echipajele sosite la fața locului nu au putut decât să constate decesul copilei.

„În această seară, în jurul orei 19.40, prin apel 112, un bărbat a solicitat intervenţia echipajelor medicale şi a poliţiştilor întrucât suspecta faptul că fiica sa, în vârstă de 12 ani, ar fi încercat să se sinucidă, spânzurându-se în apartamentul în care domicilia, în oraşul Cisnădie.

Bărbatul fusese anunţat de către celălalt copil, un băiat în vârstă de 9 ani, că, după ce s-a întors acasă, ar fi găsit-o pe sora sa inconştientă”, a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, potrivit Agerpres.

A ales să se spânzure la doar 12 ani. Nimeni nu știe de ce

Nimeni nu știe de ce fetița a ales să își încheie socotelile cu viața. Irina era eleva în clasa a șasea la o școală din Cisnădie, iar colegii și dascălii săi sunt acum în stare de șoc. Fata avea rezultate foarte bune la învățătură și nimeni nu își poate explica gestul său.

Vecinii spun că fata era cuminte, respectuoasă cu toată lumea și nu ar fi avut neînțelegeri în familie. Familia nu era luată în evidența serviciilor sociale din Cisnădie. Din primele informații se pare că fata nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să-și justifice gestul.

Poliția a declanșat o anchetă pentru a stabili motivele care au dus la moartea fetei.

„Din păcate, la faţa locului, medicii şi poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă. Echipajul medical au pronunțat decesul fetiţei. În cauză, la nivelul Poliţiei Oraşului Cisnădie, s-a declanşat o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor în care a survenit decesul fetei”, a mai spus reprezentanta IPJ.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: