joi, iunie 4, 2020

Reacție  fermă în cazul Caracal al fostului șef al unei instituții care se ocupă zilnic cu zeci de cazuri de incinerare umană!

Gheorghe Ionel, fostul şef al crematoriului Vitan-Bârzeşti timp de 20 ani, respinge în mod clar teoria criminalului din Caracal că ar fi incinerat fetele după ce le-a ucis. Acesta arată că Dincă nu avea capacitatea de a face o asemenea operaţiune şi cel mai probabil acesta doar trage de timp acum pentru a acoperi ceea ce s-a întâmplat cu adevărat.

Citește și:

“100% nu s-a putut face o incinerare în acel butoi. Se face o incinerare doar când se ajunge la temperatura de 1.400 de grade. Poate să toarne ce vrea el, nu se poate obţine o asemenea temperatura. În crematoriu se obţinea temperatura dupa circa o oră de mers a arzătorului în gol şi abia se ajungea la 1.200 de grade. Exclus aşa ceva, iar arzătorul era imens cu un diametru de aproape un metru. Nu, exclus aşa ceva. Nu pot să cred. Acel nemernic, părerea mea personală, trage de timp. Eu cred că este în viaţă fetiţa şi el trage de timp să acopere nişte urme şi să dea posibilitatea altor complici să o scoată din ţară. Părerea mea. Se putea incinera în butoi eventual doar părul şi pielea”, a zis Ionel Gheorghe, marţi seară, la Antena 3.

Parteneri