sâmbătă, iunie 25, 2022

Fuste prea mulate, unghii prea colorate! Spitalul din România în care recuperarea pacienților este pusă în pericol de ținutele provocatoare ale asistentelor.

În urma unei reclamații pe secția de chirurgie din Spitalul Judeţean Călăraşi, aisitentele medicale sunt forțate să renunțe la uniformele prea „mulate și provocatoare”.

Asistentele nu vor mai avea voie să vină cu fuste scurte pentru că dau peste cap tensiunea pacienţilor.

Te-ar mai interesa: Cum arată viitoarea soție a lui George Simion. Ili...

Prea mulate, prea colorate! Spitalul din România în care recuperarea pacienților este pusă în pericol de ținutele provocatoare ale asistentelor

Assitentele de la secția de chirurgie a Spitalului Județean Călărași au primit un mesaj pe grupul de WhatsApp cu noile prevederi, din partea şefei de la Chirurgie, Profira Stan, în urma reclamațiilor.

În consecinţă, asistentele de la Spitalul Judeţean Călăraşi vor trebui să-şi schimbe garderoba deoarece unghiile colorate şi hainele indecente vor fi interzise.

„Asistentele nu vor mai intra în serviciu începând de azi cu uniforme mulate provocatoare, fuste scurte, unghii colorate, ţinută necorespunzătoare în mediu sanitar”, se arată în mesajul destinat tinerelor.

„Regulamentul nostru este fără unghii şi fără ojă”

Şefa secţiei de Chirurgie a Spitalului Judeţean Călăraşi a afirmat că cel puţin trei asistente sunt „în această situaţie”, însă această problemă se regăseşte şi pe alte secţii.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă cu creierul când bei vin sau țuică....

„Nu aşa am învăţat la şcoală, că trebuie să avem un echipament decent, nu excentric? Am constatat privirile bolnavilor, deci nu e normal ca o ţinută să nu fie regulamentară. Regulamentul nostru este fără unghii şi fără ojă.

(…) Nu doar la noi în secţie (se întâmplă). Chiar şeful de secţie mi-a semnalat, eu nu am vrut să reacţionez chiar imediat, cu toate că constatasem, dar asta e, fetele tinere vor să-şi arate…

Te-ar mai interesa: Cât de periculos este leșinul: 5 semne care alerte...

Nu sunt absurdă, chiar nu am vrut să mă iau din prima de ele, pentru că aveau impresia că am eu ceva cu tinereţea lor dar…

Nu a pornit de la mine, a pornit de la privirile pacienţilor, şi chiar şeful de secţie mi-a atras atenţia şi a trebuit să iau măsuri şi să impun să se întoarcă la ţinuta regulamentară”, a declarat asistenta şefă, potrivit Călăraşi Press.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private