Sari la conținut

Gică Hagi, socru mare. Bucurie imensă în familia celui mai cunoscut fotbalist român

Gică Hagi, socru mare. Sună clopote de nuntă în familia celui mai apreciat și iubit fotbalist român, din toate timpurile.

Ianis Hagi, în vârstă de 24 de ani, și-a cerut iubita în căsătorie la Paris. Ianis a postat imagini pe rețelele sociale cu momentul în care viitoarea lui soție i-a spus „da”, iar imaginile cu cei doi au devenit virale.

„You. Me. Oui”, a scris Ianis Hagi pe Instagram, postând şi fotografii cu ei.

Gică Hagi, socru mare. Bucurie imensă în familia celui mai cunoscut fotbalist român

Cei doi formează un cuplu de mai mulți ani, iar toamna trecută, Ianis a prezentat-o pe Elena și familiei sale. Gică Hagi este extrem de fericit de alegerea fiului său.

„O bucurie, sunt bucuros, fericit. Bravo lui, își asumă, ia decizii și e responsabil. Un copil liniștit, un copil care știe ce are de făcut, sunt foarte fericit. Eu, ca părinte, sunt foarte liniștit. Am fost printre primii care au aflat.

Doar ce s-a întâmplat, e între ei și le-am transmis să se împace unul cu celălalt, să se înțeleagă și să meargă împreună pentru că doar așa pot să fie puternici. Sunt foarte fericit.

Mă bucur că Ianis crește, devine responsabil. Mă bucur, el decide”, a spus Hagi, la Fotbal Club, scrie Digi Sport.

Destinația aleasă de Ianis Hagi și iubita lui, Elena, pentru vacanța de vară. Cei doi au mers pe insula miliardarilor / FOTO | Spynews.ro

Cine e Elena Tănase, viitoarea noră a lui Gică Hagi

Potrivit informațiilor apărute în presă, Elena Tănase, în vârstă de 23 de ani, provine dintr-o familie înstărită.

Viitoarea noră a lui Gică Hagi locuiește în Constanța și este de origine aromână. Aceasta a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân, una dintre cele mai prestigioase unități de învățământ din oraș.

Tatăl Elenei Tănase, Dimciu-Palavoti Tănase, este un cunoscut om de afaceri și are businessuri în domeniul construcțiilor, cât și în agricultură.

Gheorghe Hagi e bun prieten cu tatăl viitore mirese, marele fost fotbalist ar fi fost surprins la botezul copilului fratelui Elenei Tănase acum ceva vreme.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: