duminică, noiembrie 27, 2022

Horia Brenciu și drama copilăriei fără mamă | Ce job a avut artistul înainte să devină celebru. Te-ai fi gândit la un astfel de job? Pare de necrezut, dar chiar el a povestit ce a făcut…

 

Horia Brenciu pare să surprindă prin tot ceea ce face, dar cine s-ar fi gândit ce meserie a avut artistul înainte de a deveni celebru.

Deși pare un om extrem de vesel și mereu pus pe glume, Horia Brenciu a avut o copilărie foarte grea. De la 11 ani a rămas fără mamă…

Te-ar mai interesa: Un polițist îl desființează pe Culiță Sterp: Ar tr...

Artistul a povestit în emisiunea „Vorbește lumea”, difuzată pe PRO TV,  despre copilăria sa și despre ce a fost nevoit să facă pentru a câștiga un ban cinstit.

„Noi am fost o familie săracă… Și mama a dispărut dintre noi când eu aveam 11 ani iar fratele meu avea 10. Și brusc, eu și tatăl meu am considerat că trebuie să reglementăm anumite îndatoriri pe care le avea mama…

Și țin minte de parcă ar fi fost ieri… E ca și când cineva îți spăla hainele și brusc trebuie să le speli tu, sau să le calci”, a povestit Horia Brenciu la emisiunea „Vorbește lumea”.

Te-ar mai interesa: 27 noiembrie, zi de mare sărbătoare! Ce NU este bi...

„Eram cu plicul prin Brașov”

„Au fost mai multe schimbări. Primul meu job a fost de curier, la 18 ani. Eram cu plicul prin Brașov și alergam să duc.

A fost primul serviciu plătit pe care l-am avut și a fost foarte greu pentru că mă muștruluia șeful zilnic, pentru că nu am dus când trebuie plicul.

Dar pe parcursul vieții mele s-au schimbat foarte mult lucrurile, pentru că am crezut că voi fi prezentator pentru toată viață mea.

Te-ar mai interesa: Horoscop RUNE 28 Noiembrie – 4 Decembrie. Vo...

Și după aceea când am văzut că muzica de fapt este prima și cea mai frumoasă iubire a mea, mi-am zis că trebuie să îmbrățișez muzica”, a povestit Horia Brenciu la emisiunea difuzată de PRO TV, „Vorbește lumea”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private