duminică, iunie 26, 2022

Marela actor, Alexandru Arșinel care ne-a încântat o viață întregă în scenetele jucate, a ajuns la onorabila vârstă de 83 de ani. Din păcate, Alexandru Arșinel se confruntă de mai mult timp cu grave probleme de sănătate.

Artistul a fost supus, anul trecut, unor intervenţii cardiace complexe unde i s-a implantat un stimulator şi un stent. Recent, acesta a apărut în public. Cum arată fostul partener de scenă al Stelei Popescu?

Te-ar mai interesa: Carmen Brumă: Foarte important! Carnea e prietena ...

De curând, actorii Vasile Muraru și Alexandru Arșinel au fost decorați cu Ordinul „Crucea Bucovinei”, cea mai înaltă distincție a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

Fotografiile prezintă un actor cu multe kilograme în minuns, complet schimbat.

Sursă foto: Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților
Sursă foto: Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților.
Sursă foto: Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților.
Sursă foto: Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților.

„Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, cei doi actori au primit distincția pentru că au contribuit major la scena teatrului românesc, televiziune și film, înscriindu-se în panoplia marilor actori români, dar și ca cei care au susținut Biserica prin diferite intervenții ale domniilor lor în public în decursul timpului, „văzând lucrarea plină de râvnă întru promovarea dreptei credințe și cultivarea valorilor neamului strămoșesc și prețuind roadele pe care această lucrare le are în sânul comunității creștine” (text gramată Crucea Bucovinei).

Te-ar mai interesa: Previziuni RUNE 27-3 Iunie. Voropchievici: Totul e...

Conferirea ordinului Crucea Bucovinei, maestrului Alexandru Arșinel, a avut loc la reședința din București, în prezența membrilor familiei domniei sale.

După citirea gramatei arhiepiscopale, părintele Constantin Oprea a transmis un cuvânt de apreciere și mulțumire din partea Părintelui Arhiepiscop Calinic, iar marele actor, vizibil emoționat, a mulțumit lui Dumnezeu pentru toate darurile primite de-a lungul vieții și pentru distincția acordată.

Te-ar mai interesa: Licoare pentru dezintoxicarea ficatului. Lidia Fec...

Maestrul și-a exprimat dorința de a reveni pe meleagurile natale, la casa părintească din Dolhasca, la mormintele strămoșilor săi, precum și la mănăstirea Probota sub streașina căreia a crescut.”, a transmis Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private