Sari la conținut

În ce stare se află Nikita, după ce a fost BĂTUTĂ de mai mulți bărbați: Sunt tumefiată, am fost la urgență

nikita batuta in centrul vechi
sursa foto retete si vedete
nikita

Nikita și un prieten de-al său au fost atacați în Centrul Vechi al Capitalei de către un grup de bărbați. După ce au fost bătuți crunt, cei doi au necesitat îngrijiri medicale.

Nikita și prietenul ei au fost loviți zdravăn și duși la spital. Nikita a descoperit că avea o vânătaie în zona spatelui și i s-au administrat niște injecții pentru durere. Odată externată din spital, Nikita și-a mai revenit și a reușit să ofere câteva declarații la Xtra Night Show.

Nikita și un prieten de-al ei, atacați în București

Nikita a adus critici la adresa poliției.

„Poliția nu este promptă, locuiesc de 15 ani în Spania, iar poliția spaniolă este un exemplu pentru toată lumea și toți infractorii. Trebuia să le pună cătușele, mai ales că a dat într-o femeie, nu doar în mine și în ceilalți persoane. Le-au spart nasul, cred că a avut ceva dur în mână. În Spania te luau, te legau, iar a doua zi erau propus pentru arestare. Polițiștii din Centrul Vechi nu își fac treaba, ei nu acționează, sunt intimidați și fricoși. Mă hărțuiau, ei puneau mâna pe polițiști și îi împingeau. Ca polițist nu puteau accepta așa ceva, asta e ultraj”, a spus Nikita la Xtra Night Show, potrivit A1.

nikita batuta in centrul vechi
sursa foto retete si vedete

Nikita și Alexandru sunt stabili, dar cu leziuni fizice.

Nikita a relatat modul în care au acționat agresorii. În timp ce se afla cu prietenul său Alexandru, mai mulți bărbați i-au blocat și i-au agresat cu pumnii și picioarele. În urma atacului, Nikita a rămas fără telefon, iar Alexandru fără bani.

„Am avut o întâlnire cu un prieten care a abia a venit din Franța, să-mi compună niște piese, și m-am întâlnit cu el în Centru Vechi. La un moment dat am vrut să merg la mașină, iar atunci un grup de băieți a început să ne taie calea. Mi-au zis că ”Băi, Nikito, tu ești” și după m-am trezit cu pumni în față, în cap, în spate, m-a pus jos. După l-au luat pe tovarășul ăsta al meu, l-au umplut de sânge. M-au lăsat fără telefon, iar pe prietenul meu fără bani”, a spus Nikita, pentru Spynews.ro.

„După i-au luat la bătaie pe alții într-un club, tot ei, le-au spart nasul și lor și au ajuns la spital. Acum aștept să mă duc la INML, e o tâlhărie în grup infracțional, acești băieți se iau de grup aiurea, te iau la bătaie, iar restul acționează și te fură. Sunt tumefiată, am fost la urgență până azi de dimineață și acum am ajuns acasă că nu mai puteam să stau acolo pe holurile spitalului. Eu cred că totul a plecat în momentul în care am scos niște bani să-i dăm la niște amărâți și ne-au văzut și după ne-au atacat. Mie mi-au furat un telefon”, a mai zis ea.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel