Sari la conținut

Interzis diabeticilor! Evitați ACESTE gustări care cresc nivelul de zahăr din sânge

Interzis diabeticilor! Evitați ACESTE gustări care cresc nivelul de zahăr din sânge.

Dacă sunteți o persoană care a fost diagnosticată cu diabet, este important să vă mențineți sub control nivelul zahărului din sânge. Dacă nivelul crește, ar putea afecta alte organe, cum ar fi ochii sau rinichii.

Este important să măncați alimente care au prezenți toți nutrienții pentru ca organismul să nu sufere de vreo deficiență.

Cu toate acestea, nu puteți mânca tot ceea ce ați vrea, deoarece vă poate crește nivelul de zahăr din sânge. Prin urmare, este important să verificați ce alimente mâncați și ce nu.

Interzis diabeticilor! Evitați ACESTE gustări care cresc nivelul de zahăr din sânge

Ar trebui să țineți cont de ceea ce adăugați la mesele dvs., precum și de gustări. Pentră că, da, și gustările vă pot determina creșterea glicemiei și, prin urmare, este important să le alegeți cu înțelepciune.

Aceste alimente și băuturi ar putea crește nivelul de zahăr din sânge.

1. Chips-uri: Conțin cantități mari de ulei și sare și au un conținut scăzut de proteine ​​și fibre, ceea ce ar putea crește nivelul de zahăr. Cu toate acestea, puteți alege chipsuri alternative făcute din alte legume, mai degrabă decât din cartofi; și cele care sunt coapte, mai degrabă decât prăjite. Acestea pot conține o cantitate mai mare de proteine ​​și ar putea să nu vă crească nivelul zahărului din sânge.

2. Produse de panificație: Produsele de panificație nu conțin doar cantități mari de zahăr rafinat, ci și făină, ulei și unt, printre alte ingrediente. Toate aceste ingrediente ar putea duce la o creștere a nivelului de zahăr din sânge. Consumul acestora zilnic ar putea să nu fie o opțiune foarte bună. Cu toate acestea, le puteți mânca cu moderație, ținând sub control nivelul zahărului.

3. Băuturi îndulcite: Acestea ar putea fi sucurile sau băuturile dulci îmbuteliate sau băuturile energizante. Conțin cantități mari de zahăr, care crește glicemia. Prin urmare, este important să eliminați această băutură din lista de gustări.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.