Sari la conținut

Irina Loghin a împlinit 83 de ani! Cum se menține în formă marea doamnă a cântecului popular: „Asta mă ajută foarte mult!”

Irina Loghin a împlinit 83 de ani! Cum se menține în formă marea doamnă a cântecului popular: „Asta mă ajută foarte mult!”

Pare greu de crezut, dar irina Loghin, una dintre cele mai îndrăgite și apreciate interprete de muzică populară românească din toate timpurile, a împlinit ieri 83 de ani.

Aceasta a mărturisit pentru impact.ro, că va petrece ziua de naștere alături de familie şi singura sa dorinţă spune că este aceea de a rămâne sănătoasă,

„Va fi o zi normală. Absolut normal! Nu pot intra prea mult în discuții, dar nu se pune problema de cine știe ce sărbătoare.

Va fi doar ceva în familie, alături de cei foarte dragi mie, fără însă a ne da prea tare programul normal peste cap.

Nici eu nu sunt genul care să fac prea mult zgomot pe acest subiect”, a spus celebra interpretă.

Cum se menține în formă Irina Loghin: „Asta mă ajută foarte mult!”

Este bine cunoscut faptul că Irina Loghin este adepta unui stil de viață sănătos. La 83 de ani, îndrăgita artistă radiază frumusețe şi sănătate şi vine cu sfaturi prețioase pentru tânăra generație.

Interpreta de muzică spune că a renunțat la carnea de porc, preferând peştele.

„Eram într-un turneu la Sibiu. Şi m-am dus la masă cu Benone şi alţi colegi… Eu sunt mare iubitoare de animale, şi eu, şi fiica mea, Irinuca. Cu tăierea porcului era un chin, fugeam de acasă, dar în turneu nu am avut ce face şi am comandat un grătar de vită.

Am făcut o intoxicaţie mare… Eram pe scenă cu maestrul dirijor Ionel Budişteanu. Am început să ameţesc, să văd steluţe în faţa ochilor. M-am dus aproape de maestrul Budişteanu şi i-am spus ”ţineţi-mă că mă prăbuşesc”… mi s-au muiat picioarele, m-au luat cu salvarea, m-au dus la spital.

Se întâmpla prin ’79 şi mi-am zis, cine mai mănâncă carne de aici înainte, indiferent ce se întâmplă. De atunci am tăiat carnea de pe lista alimentelor şi toate proteinele le iau din nucă, din migdale… Să vedeţi ce preparate fac acasă cu tot felul de amestecuri din seminţe. Cartofi dulci, care nu îngraşă aşa ca cei albi, îi pun la grătar cu ulei de măsline, sunt un deliciu”, a povestit Irina Loghin.

Irina Loghin este și o cunoscută adeptă a mișcării și le sfătuiește pe femei să facă sport zilnic.

„Fac multă mişcare, foarte multă mişcare zi de zi. Am spus-o şi o repet. Să vă intre în cap, scumpe doamne, mişcarea este sfântă pentru a te menţine într-un fel sănătos”, a spus Irina Loghin.

Fuego si Irina Loghin | Qbebe.ro

Mesaj emoționant transmis de Paul Surugiu- Fuego

„Azi este ziua mamei mele din cântec, minunata doamnă IRINA LOGHIN, simbol al muzicii populare românești. Îi doresc tot binele din lume, dragostea publicului, sănătate și desigur, pe noi, cei care o iubim necondiționat, mereu aproape de ea!

Probabil că folclorul nostru n-ar fi fost la fel fără glasul său, care-a reușit să pătrundă în toate zonele, fiind iubită de toată țara. Minunata sa carieră strânge capodopere, strânge durerile unui neam, bucurii, strigătul părinților, jocul și clipe întregi în care glasul său a fost alinare.

Românii i-au închinat, prin dragostea lor, un adevărat cult și sunt sigur că așa va fi și peste multe generații! Eu nu pot decât să-i mulțumesc cu tot sufletul meu, fiindcă am construit împreună un duet de succes, încă din 2004, care continuă să aibă admiratori!

Îi mulțumesc pentru că am reușit să fim mai mult decât colegi, povățuindu-mă mereu cu sfaturile sale despre cum să faci această profesie dură. Îi doresc același spirit măreț care-i definește personalitatea, vitalitate și umor la purtător! Te iubesc, mamă Irina!”, a scris Fuego pe contul său de socializare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel