Sari la conținut

Cum arată Irina Loghin după ce s-a vindecat de COVID-19. A surprins pe toată lumea

Irina Loghin a trecut printr-o cumpănă a vieții, îmbolnăvindu-se de COVID-19. Celebra cântăreață a fost internată în spital, la Matei Balș, cu toată familia, însă boala nu s-a manifestat grav.

Primele imagini cu Irina Loghin vindecată de virus au fost surprinse de cancan.ro în parcul Herastrău din Capitală unde, îmbrăcată lejer, făcea o plimbare, împreună cu o prietenă.

Irina Loghin a fost fotografiată de paparazzi Cancan cum și-a reluat de îndată obiceiurile care o mențin în formă, chiar dacă a trecut de 80 de ani.

Irina Loghin face mișcare zilnic în parcul Herăstrău, iar paparazzii au surprins-o alături de o prietenă în timp ce mergeau în pas alert prin parc.

După ce în urmă cu trei săptămâni artista a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus, Irina Loghin arată grozav și este la fel de îndrăgostită de mișcare în aer liber.

Toată lumea știe că Irina Loghin este adepta unui regim de viață sănătos, că nu se ferește de activitatea fizică și că încearcă să aibă mereu grijă de aspectul fizic iar la 81 de ani artista de muzică populară arată şi se simte foarte bine.

Nici în spital nu stătea prea mult jos. “Nu stau, nu zac la pat, mă plimb prin salon. Am vrut să rămân în spital să mai fac încă un test mâine. Soțul și fiul sunt și ei în spital – sunt la fel de asimptomatici ca și mine. Cred că Ciprian a luat de la mare virusul. Ei nu am am ieșit deloc, am fost destul de atentă”, a povestit Irina Loghin, în emisiunea News Magazine, moderată de Mihaela Bîrzilă.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel