miercuri, august 17, 2022

Italia se închide! Ușile vor fi ferecate pentru persoanele nevaccinate anti-COVID, practic, prin decizia Guvernului de la Roma, orice persoană nevaccinată nu va mai putea să aibă dreptul la circulație.

Prevederile noului decret al Guvernului de la Roma

În Italia, este ultima zi în care persoanele nevaccinate mai pot avea acces în hoteluri, restaurante, săli de spectacol ori de sport, în avion, tren, vapor sau chiar în autobuz ori metrou. De mâine intră în vigoare un nou decret al Guvernului de la Roma care limitează și mai multe activitățile celor ce se opun vaccinării.

Te-ar mai interesa: Previziuni apocaliptice: Vin extratereștii, iar pr...

avertizare de calatorie
Pentru cei care militează împotriva vaccinului, în Italia astăzi este ultima duminică înainte de semiblocarea pe care Guvernul de la Roma a decis-o începând cu 10 ianuarie, data de la care doar cu așa-numitul Super Green Pass, supra certificatul care se obține cu vaccinarea completă sau trecerea prin boală, se poate mânca în restaurante sau intra în săli de cinematograf sau de teatru.

Cine nu este vaccinat nu va avea dreptul să circule cu trenul, nava sau avionul la nivel național și nici cu mijloacele de transport în comun, autobuze sau metrou, la fel cum nu va putea dormi într-un hotel.

Te-ar mai interesa: Deficit de vitamina B12: SEMNE la nivelul picioare...

Singurul mod de a călătorit pentru cei fără vaccin este acela de a se deplasa cu mașina personală sau în taxi.

Totodată, oricine se căsătorește sau botează un copil poate invita la petrecere doar persoane care dețin acest Super Green Pass.

Vaccinare obligatorie dacă vrei să faci sport

De asemenea, testul COVID negativ nu va mai fi suficient pentru a schia și nici pentru a face sport într-un club nici măcar în aer liber. Aceste interdicții sunt valabile și pentru cetățenii români rezidenți în peninsulă, dar și pentru turiștii străini care vin în vacanțe.

Te-ar mai interesa: Studiu. De ce bărbații se confruntă cu un risc mai...

În plus, tot în Italia, de ieri, vaccinarea a devenit obligatorie pentru toți cetățenii cu vârste de peste 50 de ani, inclusiv pentru cei străini, adică și pentru români. Italia a raportat la ultimul bilanț de aseară peste 197.000 de cazuri COVID, față de 108.000 în ziua precedentă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private