sâmbătă, aprilie 1, 2023

Ivermectina e un medicament care a împărțit lumea medicală în două. După ce medicii veterinari au tras un semnal de alarmă spunând că acest medicament, de uz veterinar, poate să provoace cancer dacă se acumulează în organism, dr. Adina Alberts vine să contrazică teoria. 

Iată ce a scris pe pagina de Facebook despre acest subiect:

IVERMECTINA cancerigen?!?
Nimic mai fals. Ba este exact invers.
“Researchers in Japan and the United States have found that ivermectin, a drug used to kill parasites, suppresses tumour development in epithelial ovarian cancer.”
{Cercetători din Japonia și SUA au descoperit că ivermectina, un medicament utilizat pt a distruge paraziții, inhibă dezvoltarea tumorală în carcinomul epitelial ovarian}.
IVERMECTINA produce orbire?!?
Este o tâmpenie…. Sunt zeci de medicamente care produc afecțiuni ale vederii, ce pot da în final cecitate, și zac liniștite în rafturile farmaciilor umane, avizate fiind de ANMDM precum și forurile similare internaționale.
Că se încearcă o denigrare a acestei substanțe -IVERMECTINA- pentru a cărei descoperire, atât irlandezul Campbell cât și japonezul Omura au primit premiul Nobel în 2015, acesta poate fi un adevăr!
Studii numeroase din întreaga lume arată că această substanță este eficientă atât în vindecarea de COVID19 cât și în prevenția îmbolnăvirii

Te-ar mai interesa: Drojdia roşie, un elixir pentru inimă, antidotul c...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private