Sari la conținut

La ce mai crește glicemia VIOLENT? Dan Oroș: Cel mai interesant lucru pe care l-am văzut este ordinea

La ce mai rește glicemia VIOLENT? Dan Oros, un tânăr din Bihor, şef de marketing la Google România, inclus în Top 100 Manageri, a fost invitată în podcastul lui Mihai Morar.

În podcast plin de sfaturi, Mihai Morar l-a întrebat pe Dan Oroș despre un subiect extrem de interesant pentru sănătate. Și anume, la ce mai crește glicemia violent, în afară de dulciuri?

Nivelul glicemiei trebuie ținut sub control

Glicemia se referă la concentrația de zahăr sau glucoză din sânge. Glicemia mare sau hiperglicemia este asociată cu diabetul și se caracterizează prin apariția unor simptome precum stare de vomă, foame și sete excesiva, batai rapide ale inimii, probleme de vedere. Dacă nivelul glicemiei nu este tinut sub control, acest lucru poate cauza probleme serioase de sanatate.

La ce mai rește glicemia VIOLENT?

Dan Oroș spune: „ Cel mai interesant lucru pe care l-am văzut este ordinea în care ar trebui să mănânci mâncărurile, în așa fel încât să-ți controlezi nivelul de glicemie. Și asta este extrem de interesant, pentru că prima oară ar trebui să mănânci tot ce înseamnă verdețuri, salate, apoi vine partea de proteine și grăsimi și apoi carbohidrații, inclusiv desertul, la final”, spune Dan Orăș.

„Secrete din spatele gigantului Google, curiozități despre viața pe Youtube, informații și tehnologie din viitor care ne pot fi de folos pentru un prezent mai bun. Urmează un episod de neratat”, spune Mihai Morar pe YouTube.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel