sâmbătă, iulie 2, 2022

Lenjeria intimă: reguli esențiale pentru evitarea problemelor de sănătate.

Lenjeria este, fără îndoială, una dintre cele mai importante părți ale fiecărei ținute (contrar a ceea ce ar putea crede unii). Alegerea lenjeriei potrivite nu numai că vă poate îmbunătăți experiența vestimentară, ci poate contribui și la sănătatea dumneavoastră.

În ceea ce urmează, vom vorbi despre câteva obiceiuri care sunt esențiale când vine vorba de lenjerie intimă.

Te-ar mai interesa: Horoscop 2 iulie: Tauri, aveți parte de o zi speci...

ATENȚIE, 3 reguli de igienă intimă!

Lenjeria intimă: Obiceiuri sănătoase

Iată câteva obiceiuri care vă pot ajuta să obțineți o experiență fericită și sănătoasă:

1. Evitați să purtați materiale sintetice: Experții recomandă să alegeți lenjerie intimă cu un material respirabil, cum ar fi bumbacul. Țesăturile sintetice și de mătase pot capta umezeala, crescând astfel riscul de infecție.

2. Ai grijă la detergentul tău: pielea din apropierea organelor genitale este mai sensibilă în comparație cu alte părți ale corpului. Prin urmare, se recomandă utilizarea unui detergent hipoalergenic.

3. Schimbați-o des: Acest sfat vine ca o idee simplă, cu toate acestea, nu uitați să vă schimbați lenjeria în fiecare zi. Pentru persoanele care transpira mult, lenjeria trebuie înlocuită în mod corespunzător, deoarece infecțiile cu drojdie și bacterii se reproduc în locuri umede.

Te-ar mai interesa: ATENȚIE! Iată ce trebuie știut despre ALGOCALMIN...

4. Renunțați la lenjerie noaptea: A nu purta lenjerie intimă noaptea și a menține lucrurile aerisite poate reduce riscul de infecție din cauza transpirațiilor nocturne. Puteți renunța la această recomandare dacă nu vă simțiți confortabil.

5. Evită purtarea de lenjerie prea mulată: Purtarea de lenjerie de corp strânsă poate nu numai să fie inconfortabilă, dar va fi și dăunătoare, deoarece poate duce la iritația pielii, afectarea nervilor și circulația obstrucționată.

Te-ar mai interesa: OMS: Prea multe DECESE cauzate de accidente RUTIER...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private