luni, septembrie 26, 2022

Lista neagră a Regelui Charles, divulgată. Demers fără precedent al regelui Charles. Noul rege al Marii Britanii a întocmit o listă neagră cu persoanele care vor fii îndepărtate de la Casa Regală. Din ce cauză au fost alese cele trei persoane.

Vor fii excluși de la Casa Regală, demers fără precedent

Noul rege al Marii Britanii se pare că urmează să ia o primă decizie importantă, din noua funcție. Acesta este pregătit să îndepărteze trei persoane de Casa Regală a Marii britanii. Mai exact, regele vrea să-i îndepărteze pe prințul Harry și pe prințul Andrew din îndatoririle regale, scrie The Sunday Telegraph.

Te-ar mai interesa: Adevărul despre derapajele lui Meghan. Era „o nasc...

Regele Charles va modifica legea cu privire la succesorii săi, pentru a-l îndepărta pe fratele său Andrew, dar și pe fiul său, pe prințul Harry său de îndatoririle regale.

Ducele de York, Ducele de Sussex și Prințesa Beatrice, vizați de Charles

„Acest pas va duce la faptul că Ducele de York, Ducele de Sussex și Prințesa Beatrice (fiica Prințului Andrew – n.red.) vor fi eliberați de atribuțiile lor de consilieri de stat, în cazul în care Charles al III-lea va fi indisponibil”, notează jurnaliştii.

Charles schimbă regulile

Sursă: EVZ

În timpul domniei Elisabetei a II-a, aceste roluri au fost exercitate de fiul ei Charles, nepoții William și Harry și fiul Andrew. Iar dacă legea regenței nu este schimbată, atunci trei membri ai familiei regale vor avea dreptul la funcția de consilieri de stat.

Te-ar mai interesa: Diabet: Oamenii de știință identifică o legumă com...

Prințul Harry a cerut chiar el să renunțe la îndatoririle regale, în urmă cu câțiva ani, când a decis să se mute împreună cu soția sa, actrița Meghan Markle, în Statele Unite ale Americii. Imediat după această mutare, cei doi au acordat o serie de interviuri prin care au discreditat pur și simplu familia regală britanică. Din această cauză, tatăl lui Harry, regele Charles s-a gândit chiar să o acționeze pe nora sa în judecată.

Te-ar mai interesa: Horoscop 27 septembrie 2022. Motiv de bucurie pent...

Despre prințul Andrew s-a scris și mai mult, fiind asociat cu mai multe scandaluri. Ultimul în cae a apărut numele său a fost legat de prietenia foarte strânsă pe care a avut-o cu miliardarul american Jeffrey Epstein, acuzat de abuzuri sexuale asupra a zeci de minore. Acesta a murit în închisoare. Chiar și în timpul vieții reginei Elisabeta a II-a, prințul Andrew a fost îndepărtat din îndatoririle regale, potrivit impact.ro.

Te-ar mai interesa: Cea mai eficientă și rapidă metodă să scapi de cel...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private