sâmbătă, mai 21, 2022

„Locțiitorul lui Dumnezeu pe Pământ și-a pus pe genunchi o păturică!” Cristian Tudor Popescu vine cu o ipoteză șoc după gestul lui Vladimir Putin.

După ce a firmat că Vladimir Putin va trăi şi se va bucura de susţinerea poporului rus, în ciuda zvonului că ar suferi de cancer, Cristian Tudor Popescu a comentat parada militară organizată la Moscova, cu prilejul victoriei Armatei roşii împotriva nazismului în urmă cu 77 de ani.

Te-ar mai interesa: Prim ajutor în caz de arsuri! Cele 2 produse din b...

Putin nu are niciun motiv să sărbătorească o posibilă victorie a Rusiei în Ucraina

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, CTP susține că Putin El susţine că liderul de la Kremlin nu are niciun motiv să sărbătorească o posibilă victorie a Rusiei în Ucraina.

„Asta ar fi trebuit să i se spună lui Putin, în cazul, imposibil, că i s-ar fi putut adresa cineva. Cimpanzeul sângeros a dat slavă Victoriei Armatei Roșii împotriva nazismului de acum 77 de ani, sărbătorită numai de ruși pe 9 mai.

Dar azi, 9 mai 2022, armata Federației Ruse luptă tot cu „nazismul”, adică cu Ucraina și întreaga lume democratică. De ce nu celebrează generalissimul Putin victoriile de azi și de aici, din Ucraina, asupra „nazismului”? Deoarece nu e niciuna – în afară de omorârea civililor ucraineni, decesul soldaților ruși și distrugerea clădirilor, infrastructurii și monumentelor culturale, măcelarul n-are ce să dea de mestecat rușilor”, a scris Cristian Tudor Popescu.

Te-ar mai interesa: Anunț de ultimă oră! OMS ședință de UREGENȚĂ privi...

Ce spune CTP despre gestul lui Putin de a-și pune pătură pe genunchi: ”M-am frecat la ochi. Să apară ca un bătrânel fragil...” » Fanatik.ro

CTP: „Locțiitorul lui Dumnezeu pe Pământ și-a pus pe genunchi o păturică!”

Jurnalistul l-a ironizat pe președintele rus pe Vladimir Putin după ce s-a învelit cu o pătură de Ziua Victoriei.

„După ce a cuvântat, locțiitorul lui Dumnezeu pe Pământ s-a dus în tribună și și-a pus pe genunchi o păturică ce îl aștepta pe scaun! M-am frecat la ochi. Măcar să fi avut păturică pe genunchi, ca acoperire solidară, toți generalii smochiniți, apparatcikii și agenții FSB din jurul lui, dar nu, el era singurul!

Te-ar mai interesa: Vedetă din România ajunsă la Psihiatrie. „Pe mine ...

El, călărețul pe urși, luptătorul cu tigrii siberieni, înotătorul la copcă cu cuțitul în dinți! Oricât de frig i-ar fi fost, oricâtă artroză ar avea în încheieturi, oricât de umflată i-ar fi prostata, e peste poate să facă așa ceva! Să apară, în văzul Rusiei și al întregii lumi, ca un bătrânel fragil, bun pentru o casă de sănătate…

Apoi, glorioasa aviație de război a Kremlinului, care trebuia să scrie Z pe cer, plus avionul Apocalipsei cel fără ferestre, blindat la orice șoc, la arme chimice, la radiație termică și nucleară, de unde zeul cimpanzeu va conduce Rusia pentru vecie, n-a apărut deasupra Pieței Roșii, ca de obicei.

Te-ar mai interesa: Beneficiile secrete pentru sănătate ale orezului a...

Pasămite, condiții meteo nefavorabile, adică cer albastru cu niscai norișori albi. Dacă tot a ținut să ofere bâlciul militar multicolor norodului, în lipsă de victorie, de ce să nu ridice de la sol și mândria Armatei Roșii? Pentru ca, așa cum spunea o cetățeancă din Rusia intervievată pe stradă: „Mi se face pielea de găină când văd măreția Forțelor Noastre Armate!”, a scris CTP.

Te-ar mai interesa: Remedii naturiste pentru diabetul de tip 2...

Cristian Tudor Popescu vine cu o ipoteză șoc după gestul lui Vladimir Putin

Vladimir Putin ar fi putut să îi fie teamă de un posibil atentat, susține jurnalistul.

„Nu pot decât să formulez o ipoteză. Așa cum a arătat 11 septembrie 2001, un avion în aer, chiar fără muniție, încărcat cu combustibil, e o armă teribilă. Lansat în picaj asupra tribunei oficiale, poate să-i facă kebab pe toți, în cap cu generalissimul.

Anwar Sadat, președintele egiptean, a fost ucis în 1981, când toată lumea era cu ochii pe sus în timpul defilării militare aviatice, în loja sa, de rafalele jihadiștilor.

N-ar fi deloc de mirare ca Putin să se fi gândit la așa ceva, având în vedere teama lui paranoică de atentat și zecile de arestări și destituiri pe care le-a ordonat în armată și în serviciile secrete – aidoma lui Stalin în ultimii ani ai vieții…”, a concluzionat Cristian Tudor Popescu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private