joi, mai 6, 2021

Ludovic Orban a oferit o declarație de presă în cadrul căreia a comentat acuzațiile pe care Vlad Voiculescu le-a adus lui Florin Cîțu cu privire la raportarea numărului de morți de covid-19. Cu această

ocazie, Președintele Camerei Deputaților consideră că demiterea lui Vlad Voiculescu a fost decizia corectă.

„Declarațiile de astăzi ale fostului ministru îmi arată o dată în plus că premierul a luat o decizie corectă când a hotărât să propună revocarea sa din funcție.

Nu vreau să comentez niște declarații făcute la supărare și care nu au niciun fel de fundament, arată o dată în plus că au existat temeiuri foarte serioase pentru premier ca să ia această decizie de a îmbunătăți lucrurile în domeniul Sănătății prin schimbarea ministrului”, a declarat Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Decizia este strict guvernamentală

și nu de ordin politic

“Prim-ministrul are dreptul constituțional, atunci când consideră că un minister nu funcționează bine, să propună schimbarea ministrului. Asta a făcut domnul prim-ministru Cîţu.

A făcut-o nu pentru că e un ministru de la o altă formațiune politică, ci pentru că era vorba de un ministru care a gestionat slab domeniul pe care l-a condus.

Şi nu este vorba despre orice domeniu, ci este vorba despre cel mai important domeniu, ținând cont de faptul că în România şi nu numai în România, în toată lumea, ne confruntăm cu pandemia de COVID-19.

Decizia este

o decizie strict guvernamentală, administrativă, care nu mai are legătură cu contextul politic, cu funcționarea coaliției, şi este o decizie care permite ca la nivel guvernamental să se îmbunătățească activitatea în domeniul Sănătății printr-un nou ministru, care să poată să gestioneze mai bine domeniul respectiv”, a mai adăugat Ludovic Orban.

Ultimele stiri

Parteneri