duminică, ianuarie 29, 2023

Luna nouă în Berbec din această seară. Pe 24 martie, la ora 23.27 (ora României) are loc luna nouă în Berbec,  singura în Berbec din tot anul și poartă cu ea și calități vindecătoare grație asteroidului Chiron aflat în Berbec până în 2027, vindecătorul rănilor noastre sufletești de identitate, care este foarte activ acum. 

Potrivit astrologului Adriana Tudosa, luna nouă în Berbec este  îndemn cosmic către speranță și încredere. Un moment măreț de reașezare a lucrurilor după o perioadă de criză.

Te-ar mai interesa: Alimentul care scade cu 60% riscul de cancer pancr...

”In faza de Luna Noua, Soarele si Luna impart acelasi grad zodiacal, este casatoria cosmica a acestor doua luminarii asa cum apar ele denumite in astrologia veche, este prima pereche ce asociaza masculinul cu femininul intr-o unitate. Acuma, mariajul astral are loc pe gradul 4:12 Berbec ( se grabesc mirii), lumina ( Soarele) se uneste cu intunericul ( Luna) si incep sa imparta daruri pentru toti cei invitati, in special pentru cei nascuti in preajma zilei de 24, din orice semn zodiacal.

La masa cosmica si foarte aproape de miri sta Salacia (asteroidul 120347) ce arata ca putem fi condusi cu forta catre armonia cu ceilalti dar si cu sinele nostru divin. Aceasta Luna Noua in Berbec de mana cu Salacia este o rasucire interesanta a unor evenimente daca avem in vedere faptul ca atunci cand Neptun s-a indragostit de Salacia, ea a fugit si s-a ascuns. Langa scaunul cosmic al Lunii Noi sta si Chiron pe gradul 5:17 Berbec( vindecatorul ranit) de mana cu Lilith pe gradul 6:24 Berbec( furia, frica, fuga, izolarea, ispita dar si intelepciunea eterna si divina).

Te-ar mai interesa: A fost găsită moartă pe podeaua casei, după mai bi...

Dar, aceasta Luna Noua este sustinuta si de proaspatul Saturn in Varsator( intra in casa Varsatorului pe 22 martie 2020) ceea ce arata ca pot fi depasite anumite blocaje, temeri, conditionari karmice, indoieli, vinovatii, confuzii interioare si exterioare. Poate fi un moment maret de reasezare a lucrurilor dupa o perioada de criza, blocaje.

Fii realist cu privire la ceea ce poti sa faci ne spune Saturn in Varsator ce sustine noile inceputuri generate de Luna Noua in Berbec. Ceea ce este important in acest timp este sa ne confruntam cu situatiile critice din viata noastra si sa incercam sa le gasim o rezolvare, fuga, izolarea, panica, nu sunt cele mai bune solutii in acest moment,” scrie Adriana Tudosa pe site-ul său.

Te-ar mai interesa: „Elixirul tinereții” face furori în rândul oamenil...

Citiți continuarea AICI. 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private