joi, octombrie 29, 2020

2020 a început în forță, nu cred că mai este vreun secret. Lucrurile se desfășoară cu o rapiditate uimitoare, schimbările ne iau prin surprindere și pare că timpul curge mult mai repede.

Ne simțim ca într-un film ce merge pe repede înainte. Și asta nu e tot. Luna Plină vine și ea cu surprize nebănuite. Se petrece în semnul Leului, pe 9 februarie, la 09:33 ora României.

Este posibil sa apara unele lupte de putere in relatii, deoarece fiecare se poate crede cel mai important. Putem trece peste aceste lupte daca invatam sa-i acceptam pe cei din jur asa cum sunt, sa-i iubim neconditionat. Fara sprijin divin, vom continua sa ne lasam ghidati de instinctele primare, de elementele cele mai rele, de pasiunile orbesti (Leul), de iluzii, de ceilalti care ne pot transforma chiar impotriva vointei noastre.

Citește și:

Celebrul astrolog Adriana Tudosă ne spune pe site-ul domniei sale adriana-astro.com ce impact aduce Luna Plină a lui februarie.

Cuvintele cheie pentru semnul Leu includ mandria, increderea in sine, inima mare, imparatia mea, un rege, un suveran sau o regalitate, un tiran, un preot, un mediator guvernamental, dragoste, loialitate, drama. Pentru semnul Varsator, cuvintele cheie includ independenta, unicitate, inventivitate, umanitarism, toleranta, rebeliune, ciudatenii. Ambele semne sunt fixe, dinamice si mandre si isi sustin  energia cu multa incapatanare.

Citește și:

Cu Luna Plina in Leu luminata de Soarele in Varsator, trebuie sa ne folosim  energia creatoare (Leu) in folosul celor multi(Varsator), sa echilibram propriile nevoi, calitati, dorinte cu cele ale grupului si comunitatii de care apartinem.

La nivel inferior, este foarte greu sa echilibrezi si integrezi cele doua polaritati opuse, este foarte greu sa renunti la egou, admiratie personala, autoritate personala ( leu) si sa tii seama si de cerintele si dezvoltarea intregului grup, a intregii societati ( Varsator). Marile lectii aduse de acceasta luna plina tin de egou, maretie, autoritate, functii de conducere, familie, parinti, iubire, copii, placeri, iubiri neconventionale, idealuri utopice, acceptarea regulilor, onestitate.

Citește și:

Leul ne aduce aminte in permanenta ca toti suntem echipati cu daruri unice iar Luna Plina luminata de Soarele in Varsator ne  indeamna sa exprimam aceste daruri in beneficiul oamenilor, sa ne concentram pe  slujirea unui bine mai mare. Auto-exprimarea creativa (leu) este importanta acuma, deci trebuie sa ne uitam unde ne sabotam singuri din motive greu de inteles(frica de succes, frica de esec, frica de abandon, mandrie).  Cum Leul este un semn al puterii, al regalitatii, al stralucirii, acest moment astral aduce o analiza destul de dura a  definitiei semnului Leu, dar de data asta asezand pe fiecare pe “ tronul cuvenit” si nu pe cel obtinut prin fel de fel de metode neortodoxe.

Citeste continuarea…

Parteneri--