sâmbătă, septembrie 25, 2021

Luna Plina a lui octombrie va avea loc in infocatul semn al Berbecului. Semn care vorbeste despre autoafirmare, despre ”eu sunt”.

Potrivit celebrului astrolog Adriana Tudosa, pe site-ul domniei sale de astrologie adriana-astro.com, vom avea luna plina in 2 octombrie, ora 00:04 ora Romaniei. La ce sa ne asteptam, ce tip de energii se vor descatusa in jurul acestei date?

Berbecul este preocupat de el insusi, actioneaza sub impulsul momentului, este individualistul fara scrupule, insistent, direct si sincer. El ia cea mai scurta cale posibila pentru a-si atinge obiectivele. Nu-i pasa daca actiunile lui creeaza conflicte.

Balanta, semnul in care ne aflam momentan, ofera conditii de adaptare, compromis, pace, priveste totul din ambele parti, este preocupata si de ceilalti, incorporeaza ambele perspective “ a mea” si  a lor”,

Problemele adunate de-a lungul timpul in relatii vor fi in fruntea mesajelor acestei luni pline.

Aceasta luna plina ne indeamna sa gasim un echilibru intre satisfacerea nevoilor noastre personale si satisfacerea nevoilor celuilalt,  intre independenta si dependenta, intre autonomie si prea multa nevoie de companie.

Luna Plina in Berbec alunga pasivitatea, ne ajuta sa ne exprimam natura independenta, individualista si libera, ceea ce ar putea duce la o schimbare de statut, la probleme in relatii, la locul de munca, in familie. Aceasta Luna Plina in Berbec( eu sunt) va aduce in lumina rezultatele modului nostru de actiune in  relatii(Balanta), trecutul este luminat cu rolul de a reflecta la alegerile noastre impulsive, de a da deoparte tot ceea ce nu este in acord cu dezvoltarea noastra.

Toti gresim dar Universul are metodele lui de a corecta greselile noastre, iar o Luna Plina este o lampa cereasca ce ne ajuta sa vedem mai bine unde am gresit, unde am facut lucrurile din furie, din neatentie, din dorinta de a ne hrani doar egoul nostru uitand de cei din jur.

Marea lectie adusa de aceasta lunatie este despre cooperare, un nou mod de a fi, care in mod inevitabil da nastere unui nou mod de a face lucrurile, de a relationa, de a-i accepta pe ceilalti asa cum sunt. Marea cerinta a acestei lunatii este de a gasi un echilibru intre autonomie-berbec si dependenta de ceilalti-balanta, intre nevoile personale si nevoile celorlalti.

CITESTE INTREAGA PREVIZIUNE AICI

Ultimele stiri