duminică, august 1, 2021

Madonna și-a scandalizat fanii după ce a mărturisit care este terapia ei de frumusețe.

Supervedeta americană Madonna a primit un şuvoi de critici după ce a postat un videoclip în care îşi prezintă tratamentele

de slăbire şi anti-îmbătrânire folosite după concertele sale, relatează miercuri online ziarul spaniol La Vanguardia.

Nu a trecut nicio o săptămână de la ultima controversă care o vizează pe Madonna iar diva pop devine din nou subiect de discuţii pe reţelele de socializare şi în media.

Acum scandalul a fost provocat de imaginile publicate de cântăreaţa în vârstă de 61 de ani pe contul său de Instagram, în care arată cum se recuperează după concertele sale extenuante.

În imagini o putem vedea pe divă cufundându-se într-o cadă plină cu gheaţă pentru a ameliora circulaţia picioarelor,

iar apoi cum bea o ceaşcă din propria urină ca tratament de întinerire şi slăbire, potrivit propriilor mărturisiri.

“Este într-adevăr bine să bei urină după ce ai stat într-o cadă plină cu gheaţă”, asigură ea înainte de a începe să soarbă dintr-o ceaşcă albă imaculată plină cu lichid galben, în ideea de a-şi ameliora tenul, de a pierde din greutate şi de a se simţi mai tânără, spune ea.

În timp ce diva şi-a împărţit fanii în două grupuri, în cei care cred orbeşte în metodele sale neortodoxe şi cei care s-au declarat scandalizaţi şi scârbiţi de aceste imagini, trebuie menţionat

că nu există dovezi ştiinţifice că “urinoterapia” este într-adevăr eficientă în aspectele pe care şi le doreşte aşa-numita regină pop, încheie ziarul spaniol.

Sursa: Agerpres

Ultimele stiri

Parteneri