joi, iunie 4, 2020

Marian Vanghelie a avut o intervenție telefonică directă la postul B1, vineri seară.

Drept dovadă că în fiecare zi ies la iveală noi date în cazul Caracal, în emisiunea moderată de Sorina Matei, fostul primar Marian Vanghelie a comentat virulent, precizând că pentru aflarea adevărului trebuie făcută o analiză amplă asupra celor care au condus România în ultimii 10 ani. El este de părere că în perioada următoare vor apărea dezvăluiri halucinante despre alte peste 100 de victime ucise în Caracal.

Citește și:

Marian Vanghelie a refuzat să dezvăluie sursa acestor informații, în ciuda insistențelor Sorinei Matei.

“Apropo de Caracal și de PSD, că acesta ar fi vinovat de ce  se întâmplă acolo. Îmi pare rău că cei din PSD nu ies public să spună ce cred că s-a întâmplat acolo! Problema de la Caracal aș despica-o și aș face o analiză mai amplă. Aș vrea să văd cine a condus ultimii 10 ani de zile, cum a fost condus ministerul de Interne, susținut de domnul Coldea și de domul Maior. Coborând de la domnul Tobă care a condus IGP-ul, ducându-mă în jos și văzând toți oamenii numiți în fiecare județ și întrebarea mea este: credeți că domnul Coldea nu a știut ce se întâmplă la Caracal sau domnul Tobă?

Citește și:

O să vedeți ce o să apară în perioada următoare. Peste clanurile interlope avem niște Clanuri care au condus țara asta.

Acolo sunt peste 100 și ceva de oameni morți. Să se sape bine sub betoane…să se sape bine. O să aflați în următoarea periaodă cu toate formulele care se înceacă să se mușamalizeze…Acolo este o implicare mare”, au fost declarațiile halucinante ale lui Marian Vanghelie.

Parteneri