vineri, septembrie 18, 2020

Masca de protecție, cum se pune corect, cum se îndepărtează, dar și cum se sterilizează acasă, fără risc de contaminare. Explicațiile unui medic român.

Medicul Laura Ghibu a postat câteva tutoriale pe pagina sa de Facebook de la începutul epidemiei. Doamna doctor profesează în Suedia și a dorit să vină în întâmpinarea românilor care doresc câteva sfaturi despre cum se pot proteja mai bine.

Citește și:

De asemenea, Laura Ghibu a arătat și cum se aplică și cum se îndepărtează fără risc de contaminare o mască de protecție.

Cum se pune corect o mască de protecție, cum se îndepărtează, dar și cum se sterilizează corect, fără risc de contaminare. Explicațiile unui medic român, care profesează în Suedia.

Medicul spune să fim atenți la fațeta măștii, să o așezăm în așa fel încât să nu o atingem decât în lateral și pe baretele de prindere. Să avem grijă să căutăm capătul care are o lametă metalică inserată și care poate fi simțită la atingere. Acea lametă se va plia ulterior pe forma nasului, în așa fel încât să nu rămână spațiu liber între mască și nas.

Citește și:

Iată metodă sigură și corectă pentru a steriliza o mască, exemplificată de medic. Sursă FOTO și VIDEO: Laura Ghibu Facebook

Parteneri