Sari la conținut

Medic de la Polizu, acuzat că arunca la gunoi copiii prematuri și îi lăsa să moară, ca să nu ocupe loc în incubator

Bebelus
Sursa foto: arhiva doctorulzilei.ro

Cruzime fără margini. Un medic de la Polizu e acuzat că omora copiii prematuri. Medicul ginecolog Florian Robe, din cadrul Spitalului Polizu, este acuzat oficial de tentativă de omor calificat prin cruzimi. Acesta este audiat, vineri, ora 10.00, la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, a anunțat avocatul Adrian Cuculis.

„Audiere în calitate de suspect în cazul Abatorul de Copii, care a ieșit la suprafață. Medicul ginecolog Florian Robe sau probabil mai bine zis „Mengele”, din cadrul Spitalului Polizu, este acuzat oficial de tentativă la omor calificat prin cruzimi”, a transmis avocatul Adrian Cuculis, potrivit publicației Gândul.

Medicul Florian Robe, acuzat că lăsa copiii prematuri să moară
Potrivit avocatului Cuculis, medicul este acuzat că lăsa copiii prematuri să moară sau chiar „îi omora el” pentru a „nu mai ocupa un loc în incubator”.

„Eu am reușit să documentez acest caz, însă reiese din declarațiile date de martori că Polizu, prin acest „Dr. Robe”, era un abator de copii prematuri, aruncați la propiu în coșul de gunoi, până mureau.

Cuculis: „S-a refăcut filmul ororilor”

Cele explicate mai sus și care sunt extrem de precise, au fost și filmate și pe baza filmărilor s-a refăcut filmul ororilor. De asemenea, toate actele întocmite pentru „mortul viu”, adică copilul care a scăpat cumva dintr-o pungă legată la gură ca să se asfixieze și să moară, au fost făcute în fals ca să acopere abatorul”, a precizat Cuculis.

Avocatul a adăugat că acesta este doar începutul poveștii și probabil vor ieși la iveală și alți părinți care nu știu ce s-a întâmplat cu copiii lor.

Potrivit lui Cuculis, din declarațiile date de asistente și cadrele medicale din Polizu, aceasta era o practică.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel