Sari la conținut

Medic român: Poate Djokovic să mai câștige încă 10 Grand Slam-uri. Va fi un zero barat

Din cuprinsul articolului

Vasi Rădulescu, medic român, a transmis un mesaj tranșant despre Novak Djokovic, după ce tenismenul a câştigat apelul depus împotriva anulării vizei de Australia.

„Poate Djokovic să mai câștige încă 10 Grand Slam-uri, pentru comunitatea oamenilor de știință și a celor care iubesc știința, el va fi un zero barat”, a scris, luni dimineață, medicul Vasi Rădulescu pe contul său de Facebook.

„Se spune că e bine să separi geniul de viciile și carențele omului, că toți cei care au excelat în anumite domenii au avut bubele lor mari și urâte. Ei bine, eu aici pur și simplu nu pot”, a subliniat medicul Vasi Rădulescu, adăugând: „Nu pot rupe campionul de caraghiosul care ignoră știința apărătoare de viață.”

Srdjan Djokovic, tatăl tenismenului, a făcut declarații explozive pentru a-și apăra fiul, pe care nu-l vede o victimă a sistemului, ci dimpotrivă: un erou pentru popor și practic un eliberator.

Novak este un Spartacus al lumii noi!

„Fiul meu este ținut captiv în Australia. Dar nu a fost niciodată mai liber. Novak a devenit un simbol şi un lider al lumii libere, al națiunilor şi al popoarelor sărace şi asuprite.

A arătat că și o țară mică, dar eroică, precum Serbia, poate da cel mai bun jucător de tenis și cel mai bun sportiv din toate timpurile. Adevărul nu mai poate fi ascuns.

Îl pot închide seara asta, mâine îl pot pune în lanțuri, dar adevărul este precum apa și mereu își găsește un drum.

Novak este un Spartacus al lumii noi! Nu tolerează nedreptatea, colonialismul şi ipocrizia.

El sprjină egalitatea între toți oamenii de pe planetă, indiferent de culoarea pielii, de Dumnezeul în care cred și de banii pe care îi au.

A demonstrat că orice obiectiv poate fi atins dacă crezi în visul tău. Visul lui e împărtășit de milioane de copii care-l au ca model. Bogații nu-l lasă să mai joace tenis, dar făcând asta își arată adevărata față și au pornit ceva mult mai serios.

Într-o parte sunt oligarhii lacomi, iar în cealaltă parte sunt cei care iubesc libertatea și care încă mai cred în justiție, adevăr, corectitudine și în visurile lor”, a spus Srdjan Djokovic, zilele trecute, într-un interviu pentru presa din Serbia.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel