Sari la conținut

Medic român: Studiile arată că „imunizații” prin injectare sunt mai predispuși la reinfectare. Iată ce vă sfătuiesc să faceți

sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Creșterea imunității. Dr. Adina Alberts susține că, potrivit studiilor,  „imunizații” prin injectare sunt mai predispuși la reinfectări. Așa că, a întocmit o listă cu idei care reprezintă o sinteză o muncii sale de studiu și cercetare din ultima perioadă.

”Voi trece în revistă doar chestiuni clare, logice și simplu de aplicat, și voi menționa doar produse care se găsesc în farmaciile din România. Asta pentru că doresc să vă fie de ajutor această postare…

Dar și pentru că m-am săturat să căutăm “cai verzi pe pereți” atât timp cât avem destule variante de produse destinate prevenției în farmaciile noastre. Pentru că după cum bine știm, PREVENȚIA ESTE TOTUL!”, scrie dr. Alberts.

Medicul a întocmit o listă cu 18 idei prin care susține că poate fi crescută imunitatea organismului:

1. Vă rog să începeți imediat să luați vitamina D3. Studiile arată că dacă aveți nivelul vitaminei D3 în sânge de peste 50 ng/ml riscul de spitalizare este practic nul.

2. Studiile arată beneficiile extraordinare ale ARTEMISININEI. Aceasta se găsește sub forma de capsule sau soluție în farmacii, plafare, online. Extractul de pelin dulce (sweet wormwood) este de asemenea extrem de benefic, artemisinina fiind substanța activă conținută în pelinul dulce.

Aspirină zilnic

Există mai multe variante dar eu vă recomand capsulele cu artemisinină și chinină produse de compania românească Dacia Plant pentru că beneficiul este dublu. Sau chiar triplu. Aceste capsule conțin, pe lângă artemisinină, și chinina (precursorul natural al hidroxiclorochinei despre care studiile arată în continuare că ar fi benefică împotriva virusului pandemic). Și mai conține și vitamina D3.

3. Studiile arată că Lactoferina este eficientă în prevenirea infecțiilor virale. Lactoferina este o proteină valoroasă care este conținută în colostrul de vacă, cu proprietăți antivirale foarte importante, așa că produsele care conțin COLOSTRU de vacă sau LACTOFERINA pot fi folosite cu succes în această perioadă.

4. Aspirina în doze de 75-125 mg pe zi este benefică pt că are proprietăți antiagregante plachetare. Știm deja cu toții că proteina spike a virusului pandemic produce fenomene trombotice, deci în orice variantă, infectat sau nu, această doză de aspirină zilnică nu poate face rău cu excepția celor care au alergie la aspirină, sau a celor cu tulburări gastrointestinale. Aveți și varianta aspirinei naturale. Deci căutați ASPENTER, ASPIRIN CARDIO sau orice alt produs care conține aspirină tablete 75-125 mg.

5. Vitamina C în doze de 2 g pe zi vă ajută să depășiți această perioadă cu brio. Atenție că nu toată lumea suportă cu ușurință această vitamină. Se ia fie după masa principală, fie injectabil în PEV, în cure de câte o săptămână sau căutați varianta de vitamină C alcalină care nu produce disconfort gastric. Mai există varianta de vitamină C naturală, mixuri de plante foarte bogate în vitamina C, așa numitele „superfood”.

Fructe și legume din plin

6. Capsule sau ulei de Nigella Sativa sau chimenul negru. Antiviral, antiinflamator, protector pulmonar… Asta ca să menționez doar 3 dintre beneficiile incredibile ale acestei plante minune care este menționată în biblie ca fiind planta care vindecă orice. Ușor de administrat atât la copii cât și la adulți sunt produsele BARAKA 100 și BARAKA 450.

7. Administrarea unui complex de vitamine B cu acid folic timp de 30 de zile, poate previni apariția modificărilor de gust și miros, precum și a altor tulburări neurologice.

8. Mâncați bine cu multe legume și fructe. Dar și ouă, lactate și carne! Beți apă multă și multe ceaiuri de echinaceea, pelin dulce, sunătoare, mușețel, fructe de pădure. Dormiți bine și evitați stresul. Orice formă de stres crește cortizolul. Orice creștere de cortizol (care este cel mai important hormon al stresului) scade imunitatea. Este ca și cum ați lua câte un pumn de cortizon pentru fiecare episod de stres din viața dvs. Cortizonul scade imunitatate! Stresul scade imunitatea!!!

9. Foarte important! NU LUAȚI DEXAMETAZONĂ de la debutul infecției virale. Este o greșeală colosală să vă administrați preparate cortizonice în plină perioadă de replicare virală. Blocați astfel organismul să lupte, blocați imunitatea naturală să lucreze și virusul se multiplică exponențial fără nicio reținere și fără nicio piedică!

Sfaturi pentru gravide și copii

10. Nu luați paracetamol dacă nu aveți febră. Nu luați antipiretice dacă febra este sub 38,7, chiar 39. Febra este una din manierele prin care organismul luptă cu infecția. Organismul luptă cu virusul mai eficient în condiții de temperatură mai ridicată. Nu blocați acest mecanism de luptă luând paracetamol sau nurofen prematur….

11. Pt gravide, femei care alăptează, bebeluși de ori vârstă, copii, adulți, bătrâni, bolnavi- VIUSID! Puteți utiliza și gama OVOIMUNO cu variantele pentru copii, seniori, gravide sau femei care alăptează!

12. Pentru copiii peste 4 ani: Viusid, Imunogrip junior, Baraka 100, Ovoimuno (singura contraindicație-să nu existe alergii la oul de găină)

13. GLUTADIONUL este un antioxidant puternic. Studiile arată că deficiența de glutation poate da forme grave de boală. Așa că administrarea unui supliment cu glutation pare să fie o idee bună în această perioadă.

14. Probiotice multe aduse prin alimentația corectă: lactate fermentate, borș, murături în saramură (atenție la conținutul de sare al murăturilor, atenție nu murături în oțet). Sau probiotice de la flacon. Probioticele au rolul de a menține tractul digestiv sănătos și implicit un sistem imunitar în bună stare de funcționare!

15. MELATONINA un hormon care reglează ritmul nictemeral, pare că are un rol important în blocarea agravării infecției C19 prin rolul acesteia de antiinflamator, imunomodulator și de antioxidant.

Albastru de metilen, soluția minune

16. Fenofibratul, este un medicament ieftin care scade colsterolul. Dar se pare că ar reduce și gravitatea formelor de boala C19 conform unor studii efectuate în Israel.

17. Budesonida, un preparat cortizonic inhalator ar avea un efect benefic major la bolnavii C19, evitând astfel reacțiile adverse sistemice adesea grave ale preparatelor cortizonice administrate oral.

18. Albastru de metilen
Vă vorbesc despre AM de mai bine de 18 luni. În sfârșit a fost publicat un studiu care arată incontestabil că AM ar putea salva vieți fiind util atât în prevenție cât și în tratarea hipoxiei la pacienții grav bolnavi!

Studiul concluzionează că după DOAR O ZI de administrare a albastrului de metilen la pacienții cu C19 în strare gravă cu dispnee, la 90% dintre aceștia dispneea s-a ameliorat substanțial. Adică pacienților cărora le scade saturația oxigenului din sânge și nu mai pot respira normal, albastrul de metilen le reface oxigenarea fără să mai fie nevoie de intubare.
Există foarte multe studii și comunicări științifice pe această temă. care sunt ignorate total. Faptul că, în sfârșit, apare un studiu publicat pe platforma medicală cea mai importantă din lume, pare a fi un pas enorm către reinstaurarea normalității!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel