joi, februarie 2, 2023

Super-alimentul pe care trebuie să îl consumi în dietă. Mihaela Bilic, medic nutriționist, a dezvăluit care este produsul care face minuni atunci când vine vorba de slăbit.

Potrivit medicului nutriționist, iaurtul te ajută să topești kilogramele repede, iar slăbitul este aproape dublu dacă alegi să ții cont de acest aspect.

Super-alimentul pe care trebuie să îl consumi în dietă. „Cu iaurt se slăbește cel mai mult/repede/bine/tare

Te-ar mai interesa: Dana Budeanu, mesaj pentru ministrul Sănătății: „V...

Nu mai e niciun dubiu, când mănânci puțin slăbești! Dar dacă respectivul “puțin” conține produse lactate, slăbitul este aproape dublu.

Mihaela Bilic: Dovada o face studiul Zemel realizat pe 3 grupuri de pacienți obezi

Dovada o face studiul Zemel realizat pe 3 grupuri de pacienți obezi care au urmat un regim hipocaloric timp de 24 săptămâni. Aceștia au consumat zilnic 500 calorii, însă diferența dintre diete o făcea aportul de calciu:

-500mg calciu pentru primul grup

-1300mg calciu provenit din suplimente pentru al doilea grup

-1300mg calciu provenit din produse lactate pentru al treilea grup

dieta cu iaurt

Mihaela Bilic: Topirea grăsimii abdominale a fost și ea spectaculoasă în rândul pacienților

Rezultate: pierderea în greutate a fost de 6,6 kg în primul grup, 8,6 kg în al doilea grup și 11,1 kg în al treilea grup.
Topirea grăsimii abdominale a fost și ea spectaculoasă în rândul pacienților care au consumat produse lactate, a dispărut 66% din grăsimea de pe burtă (față de 19% pentru dieta cu puțin calciu și 50% în cazul suplimentelor de calciu).

Te-ar mai interesa: Cine este soția lui Gigi Becali?! Marele secret al...

Explicația: pe lângă aportul de calciu și vitamina D care au un rol crucial în reglarea arderilor, lactatele conțin și alte substanțe benefice pentru slăbit (acizi grași cu lanț scurt, aminoacizi care dau sațietate etc). Până și laptele din cafeaua cu lapte contează când vrem să ne protejăm silueta”, a scris Mihaela Bilic pe pagina sa de socializare.

Mihaela Bilic: Cel mai bun lucru la care puteți apela pentru creșterea imunității

”Avem nevoie de wasabi, ghimbir și condimente din belșug pentru creșterea rezistenței la boli. Coronavirus inclus!

Te-ar mai interesa: Greșeli pe care le faci când iei medicamente. Vă p...

Dacă tot a pus panica riscului de îmbolnăvire stăpânire pe noi, nu pierdeți din vedere că cel mai bun lucru la care puteți apela pentru creșterea imunității este vitamina C. Și culmea nu vitamina c din alimente (e insuficientă), ci suplimente cu vitamina C în doze mari (1 g/zi timp de 1-3 luni) Efectul ei miraculos este incontestabil și nu există niciun risc de supradozaj!

Cât despre alimentație, nu uitați să includeți în meniu toate produsele picante, condimentele și rădăcinile medicinale care vă pun sângele în mișcare și au efect vasodilatator: hrean, wasabi, ghimbir, dar si turmeric, cardamon, piper etc. Tot ce încălzește și activează corpul ne ferește și de boli!”, a scris Mihaela Bilic pe Instagram.

Te-ar mai interesa: Care sunt efectele cortizolului asupra organismulu...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private