Sari la conținut

Mihail Pautov, declarație emoționantă: „De-abia aștept să te țin în brațe!”

Mihail Pautov, declarație emoționantă: „De-abia aștept să te țin în brațe!”

Cel mai COOL medic din România, Mihail Pautov, a anunțat în urmă cu două luni că va deveni tată pentru a doua oară!

Doctorul Mihail, prezentatorul emisiunii Medicool, de la Antena 1, are o familie frumoasă, fiind căsătorit și având o fiică pe nume Anastasia. Acesta iubește să fie tată, iar fiica acestuia reprezintă liniștea și energia lui, datorită căreia se vindecă deseori de rănile și situațiile mai puțin plăcute întâmpinate într-o astfel de meserie, cum este chirurgia.

mihail pautov

„Sunt tatăl Anastasiei, un îngeraş în vârstă de 3 ani pe care încerc să o învăţ cât mai iscusit îmi e cu putinţă cam despre ce este vorba în viaţa asta. Iubita din stânga este nevastă-mea Andreea Pautov, un yoga-teacher cu care am zilnic debateuri pe tema spiritualitate vs. ştiinţa, dialoguri din care mereu învăţăm dar care rar lasa pe cineva să câştige argumentat. O parte dintre ele le veţi regăsi în acest blog”, a precizat doctor Mihail pe blogul lui.

mihail pautov si sotia lui

Mihail Pautov, declarație emoționantă: „De-abia aștept să te țin în brațe!”

Deși îndrăgostit de meseria sa, Pautov face tot posibilul să petreacă cât mai mult timp cu fiica sa și să profite de orice moment în care are timp liber.

Acesta consideră că este nevoie, în general, ca în fiecare zi să te distrezi alături de copilul tău, să razi până nu mai poți, pentru că este un lucru nemaipomenit să știi că cineva te așteaptă mereu acasă, bucuros de fiecare dată când te vede.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi în aer liber

Recent, Mihail Pautov a făcut o declarație emoționantă și pentru cel de-al doilea copil, care este pe cale să se nască.

„De abia astept sa te vad; sa te tin in brate, plimb in parc; sa te duc la gradinita, sa te tin de mana pe Victoriei, sa ne plimbam toti 4 cu trotinetele; sa te consolez cand te vei indragosti pentru prima data; sa-ti povestesc despre lume si despre oameni; sa te ajut sa treci peste bariere si sa ma abtin sa intervin in evolutia ta; sa te las sa cresti si sa devii un om independent, pana te vei desprinde de noi; si sa fiu mandru de realizarile tale pe care le voi povesti prietenilor plictisiti; de abia astept”, a scris Mihail pautov pe rețelele sociale.

Cine este dr. Pautov, cel mai cool medic

Pe numele său întreg, doctorul Mihail Pautov, s-a născut în Republica Moldova, în anul 1990, prin urmare, în prezent are vârsta de 32 de ani.

Acesta locuiește acum în București, unde are o carieră de invidiat, dar și o familie pe măsură.

Acesta a stat timp de șapte ani alături de familie și este vorbitor nativ de limbă rusă. Chiar dacă în copilărie își dorea să devină polițist, datorită spiritului de competiție, viața i-a oferit altceva, și anume medicina.

Doctorul Mihail este medic specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni, Secția de Chirurgie Generală și Transplant Hepatic, dar și asistent de cercetare în cadrul Centrului de Excelență în Medicină Translațională.

Totodată, acesta se mai ocupă și de implementarea unor workshop-uri și cursuri special realizate pentru toți chirurgii din întreaga țară.

Acesta reușește să aibă timp atât pentru meseria sa, cât și pentru familie, social media, blog și multe altele, fiind un content creator foarte bun, atât pentru contul său de Instagram, unde are foarte mulți urmăritori, cât și pe blogul său, unde răspunde la întrebările și curiozități generale despre și din medicină.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: