sâmbătă, martie 25, 2023

Rețeta simplă cu care Mirabela Dauer slăbește negreșit! Este ușoară și la îndemâna oricui. Nu prezintă efecte secundare, însă face minuni pentru sănătate și siluetă.

Românii au ieșit din izolare mai pufoși. Însă nu și Mirabela Dauer. Deși este gurmandă și mereu a fost atentă la alimentație, fiindcă acumulează rapid kilograme în plus.

Artista a dezvăluit trucul care a ajutat-o nu doar să nu se îngrașe în perioada de izolare la domiciliu, ba chiar să slăbească 4 kilograme.

Te-ar mai interesa: Sucul de cartofi, cel mai bun remediu pentru bolil...

„Da, am slăbit. Cam vreo 4 kilograme am reușit să dau jos. Mă simt foarte bine”, a spus ea în emisiunea ‘La Măruță’.

La același truc a apelat și acum câțiva ani, când a reușit să ”topească” 14 kilograme.

Acum trei ani, grație acestui truc, a reușit să slăbească nu mai puțin de 14 kilograme. „Am slăbit 14 kilograme. Eu nu pot să țin regim pentru că sunt o gurmandă. În schimb, beau apă fiartă cu lămâie pe stomacul gol, dimineața. Mi s-a strâns stomacul. Mi-am propus să slăbesc. Îmi e foarte bine din toate punctele de vedere.

Mi-am făcut așa un mod de viață. Când mă trezesc îmi beau apa cu lămâie și apoi trebuie să stau o oră și apoi beau cafeaua și ce mai am nevoie’, declara Mirabela Dauer pentru ‘Dincolo de aparențe’, de la Antena Stars.

Te-ar mai interesa: Medic celebru: există viață după moarte! Acestea s...

Băută dimineața pe stomacul gol, apa cu lămâie acționează ca un medicament: luptă împotriva răcelii, ajută digestia, scade presiunea arterială, curăță pielea și detoxifică întregul organism. În plus, spune acesta, acidul citric ajută digestia și nu face “gaură în stomac”, fiind metabolizat de organism.

Sucul de lămâie are o structură asemănătoare cu sucurile gastrice și ajută la eliminarea toxinelor din tractul digestiv. Ajută la îmbunătățirea digestiei, ameliorează arsurile la stomac și te scapă de balonare. De asemenea, hidratează colonul și stimulează producția de bilă.

Te-ar mai interesa: Medic: suplimentul natural care ne ajută să combat...

Sursă Foto: Mirabela Dauer Facebook

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private