Sari la conținut

Monica Pop: Cum e cu țările cu populația vaccinată, dar cu număr imens de infectări? Aveți explicații?! Că pentru a pune noroi și pedepse ați excelat!

Medicul Monica Pop: Cum e cu țările cu mai toată populația vaccinată, dar cu număr imens de infectări? Aveți explicații?! Că pentru a pune noroi și pedepse pe capul celor critici ați excelat!!

Medicul Monica Pop solicită autorităților din România o explicație în legătură cu creșterea alarmantă a cazurilor de infecții cu COVID-19, în țări precum Portugalia, Germania, Anglia, Austria. Cum e posibil, se întreabă medicul oftalmolog, ca în aceste țări, în care majoritatea populației este vaccinată anti-covid să existe „un număr imens de infectări”.

Medicul Monica Pop: Cum e cu țările cu mai toată populația vaccinată, dar cu număr imens de infectări?

„De ce nu ieșiți să explicați? Populația plătitoare de dări și asigurări, inclusiv salariile voastre, trebuie informată! Cum e cu țările cu mai toată populația vaccinată, dar cu număr imens de infectări, zeci de mii, care tot crește zilnic?

Sutele de mii de noi infectări de acolo sunt, deci, clar, de la vaccinați, dacă populația e vaccinată în mare proporție, nu? Atunci? Iar la noi, cu mult mai puțin vaccinați, număr de nou infectați și decese este în mare scădere.

Spune ministrul sanătății din Anglia că se umplu spitalele londoneze?! De ce spitalele, dacă mai toți sunt vaccinați?! Nu trebuia, după cum spuneți mereu, ca vaccinații să facă forme ușoare și să nu ajungă în spitale?! Doar să se izoleze și să facă tratament la domiciliu, nu?!”, a scris medicul Monica Pop pe pagina sa de Facebook.

„Aveți explicații?! Că pentru a pune noroi și pedepse pe capul celor critici ați excelat!!”

Este momentul pentru explicații oficiale și pentru schimbarea modului de abordare a crizei generate de pandemie, susține Monica Pop.

„Aveți explicații?! Adevărate!? Haideți, că pentru a pune noroi și pedepse pe capul celor critici (tot mai mulți deja pe toate posturișe tv și toată media), ați excelat!!

O vorbă bună de încurajare pentru bieții români nu ați găsit niciodată! Să le fi dat măcar o speranță! Dimpotrivă. Numai amenințări și opresiune!”, a concluzionat medicul.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.