Sari la conținut

Monica Pop, despre OMS: „Nu am vreo mare încredere în directivele, multe controversate, dar…”

Monica Pop, despre OMS: „Nu am vreo mare încredere în directivele, multe controversate, dar…”

După valul Omicron, Europa înfruntă acum subvarianta SARS-CoV-2 BA2, în timp ce numeroase ţări au ridicat deja majoritatea restricţiilor anti-covid, în special cele privind vaccinarea şi purtarea măştii de protecţie.

Hans Kluge, directorul OMS Europa, declara înurmă cu puțin timp că rămâne „atent” la situaţia epidemiologică actuală pe continent, însă sublinia că rămâne ”optimist”. „Ţările în care observăm o creştere deosebită sunt Regatul Unit, Irlanda, Grecia, Cipru, Franţa, Italia şi Germania”, a enumerat Kluge. „Aceste ţări au ridicat restricţiile în mod brutal”, a mai spus acesta.

Monica Pop, despre OMS: „Nu am vreo mare încredere în directivele, multe controversate, dar…”

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) recomandă purtarea măștilor, măsură cu care este de acord și medicul Monica Pop.

Deși este cunoscută pentru criticile aduse multor măsuri luate de autorități împotriva virusului SARS-CoV-2, medicul român a explicat într-o postare pe pagina de Facebook, motivele pentru care recomandarea OMS este una de luat în seamă.

„OMS recomandă din nou purtarea măștii, încă câteva luni din 2022!

Nu am vreo mare încredere în directivele, multe controversate, ale OMS, dar pentru mască, subscriu!

Am fost întotdeauna adepta purtării măștii și am convingerea, ca medic, că e un bun mijloc de protecție! Pentru mine, foarte important!

Ar trebui spus în media!”, este mesajul medicului Monica Pop.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel