miercuri, martie 22, 2023

Monica Pop, dezvăluiri șocante. „Dacă e mână criminală la Matei Balș? Este posibil orice”.

După tragedia de la Institutul „Matei Balș” de vineri dimineața, când și-au pierdut viața cinci persoane, mulți ar fi înaintat ipoteza că focul ar fi pornit de la o aerotermă. Au existat declarații ale rudelor pacienților internați la Matei Balș conform cărora mulți pacienți s-ar fi încălzit la aeroterme, pentru că în saloane era foarte frig.

Te-ar mai interesa: Cele mai periculoase interacțiuni alimente-medicam...

Monica Pop, dezvăluiri șocante. „Dacă e mână criminală la Matei Balș? Este posibil orice”

Medicul oftalmolog Monica Pop a ținut să precizeze vineri că în cazul incendiului de la Matei Balș se fac doar speculații. Reputatul medic consideră că până nu se află cauza exactă a incendiului, e mai bine să rămânem rezervați.

„Este un spital foarte modern, cu instalațiile foarte bune, nu știm nimic. Deocamdată nu știe nimeni de la ce a pornit (n.r.incendiul ). Am vorbit și cu Adrian Cercel.

Au zis că era o aerotermă, ba că nu era o aerotermă. Ba că era cald, ba că era frig.

Atâta timp cât nu știm de unde a pornit (…) dacă e mână criminală, sau dacă vreun pacient a aruncat în gura de aerisire o țigară?

Te-ar mai interesa: Rolul markerilor tumorali în diagnosticul bolilor ...

Este posibil orice. Nu este imposibil nimic în lumea asta.

Facem doar speculații la acest moment. Au zis că era o aerotermă, ba că nu era o aerotermă. Ba că era cald, ba că era frig”, a precizat Monica Pop, potrivit Antena 3.

Monica Pop: Nu este adevărat nimic din ce se scrie, când se denigrează sistemul de sănătate

Celebrul medic oftalmolog a mai afirmat că ştie din propria experienţă, ca pacient și director de spital de 25 de ani, că sistemul medical din România funcționează „foarte bine”.

Te-ar mai interesa: Cancer colorectal. Trebuie evitate cu orice preț a...

„Sistemul merge foarte bine, eu știu, pentru că am fost și pacient și director de spital de 25 de ani, și nu este adevărat nimic din ce se scrie, când se denigrează sistemul de sănătate”, a mai spus Monica Pop.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private