Sari la conținut

Monica Pop, replică pentru familia Buhnici: Oglindă or fi având? S-or fi văzând frumoși?

Monica Pop
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
vitamina care trebuie luata toata viata

Monica Pop a intervenit în scandalul momentului și a transmis un mesaj familie Buhnici, pe care îi trimite urgent la un exemen oftalmologic.

Monica Pop le-a transmis soților Buhnici prin intermediul unui mesaj pe Facebook, să se progremeze la un consult la ochi.

Monica Pop: Incalificabil ce-au putut spune

”Fam. Buhnici, examen oftalmologic urgent!

Nu pot crede că „dl” Buhnici se crede un bărbat frumos! Sunt 2 oameni cu fețe în niciun caz frumoase, dimpotrivă, pentru asta am recomandat examenul oftalmologic!

Atât pentru absența autoaprecierii reale, dar și pentru ridurile perioculare după cum par în poză!

Incalificabil ce-au putut spune… tocmai un om ca el…și ca ea!… Oglindă or fi având? S-or fi văzând frumoși?!

Iar acum, după ce-au putut emana, și dacă erau frumoși, tot mapamondul i-ar fi văzut mult mai urâți decât sunt în realitate! Mai ales la suflet!”, a scris medicul oftalmolog Monica Pop, pe pagina de Facebook.

Nicolae Bacalbașa: Băietu ăsta e că aproape sigur are tulburări recent instalate

Un medic celebru l-a diagnosticat pe Buhnici. Nicolae Bacalbașa, căci despre el este vorba, a găsit o explicație pentru comentariile care au scandalizat întreaga țară.

Medicul este aproape convins că George Buhnici are anumite tulburări recent instalate, care îl tulbură.

„Eu am fost diagnostician în meseria mea. Și ce pot să îți spun despre băietu ăsta e că aproape sigur are tulburări recent instalate de erecție, asta ca stare.

Ca răspuns, asta cred eu. Adică, erecția nu mai apare și e ușor tulburat. Reacția proștilor din jur e de fapt o reacție a publicului lui care îl consulta de obicei când avea reacție. (….)

Eu nu mai țin minte când au apărut la mine tulburările, dar cred că de acolo îs ochii. (n.r – ochii lui Buhnici sclipeau în timpul declarațiilor făcute pentru Antena Stars)”, a declarat Bacalbașa în emisiunea Punctul Culminant, moderată de Victor Ciutacu.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel