luni, mai 23, 2022

Monica Pop, semnal de alarmă: Se face mare abuz la camerele de gardă!!!  Politicienii, când au nevoie, fac trafic de influență, se știe, dau telefoane pentru ei sau pentru…

Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, a mers ca pacient sub acoperire la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Hunedoara, în urma unei sesizări potrivit căreia un bătrân a fost lăsat să aștepte mai mult de o oră la Urgențe.

Te-ar mai interesa: Beneficiile neștiute pe care le au MĂSLINELE. DE c...

Postarea sa de pe pagina de Facebook a ajuns virală, după ce a fost lăsat să aștepte 45 de minute.

Monica Pop, semnal de alarmă: Se face mare abuz la camerele de gardă!!!  Politicienii, când au nevoie, fac trafic de influență, se știe, dau telefoane pentru ei sau pentru…

În acest context, medicul Monica Pop atrage atenția că nu toate așteptările de la Urgențe se datorează nepăsării medicilor. De cele mai multe ori, de vină e lipsa personalului medical și a nesimțirii multor pacienți.

„Vrem să știm dacă politicianul care s-a dat drept pacient și a așteptat 45 de minute și a chemat televiziunea a făcut vreo inițiativă legislativă pentru mărirea normativului de persoanl din spitale și policlinici, înainte de a face acest gest sau l-a făcut doar electoral. Să ne arate și dacă a făcut, înainte, cer scuze după.

Te-ar mai interesa: Previziunea teribilă a lui Bill Gates: Ce se va în...

Era important! Politicienii, când au nevoie, fac trafic de influență, se știe, dau telefoane pentru ei sau pentru oamenii din circumscripție! Tot în scop electoral, nu?

Știe orice român cât de puțin personal e în spitalele.

Sunt perfect de acord că este greu, dar e greu și pentru pacienți și pentru medici și asistente, când este câte un medic și o asistentă pe tură, și zeci de pacienți afară. Mulți neprogramați, cu afecțiuni care nu impun nicio urgență, dar foarte revendicativi!

Te-ar mai interesa: Destăinuirea care a uimit lumea. Asistentă: „Am su...

Desigur, urgențele trebuie luate imediat. Dar, ce te faci când vin la Camera de Gardă mulți adulți (unii fără urgențe, dar foarte revendicativi și copii (4-5), care au prioritate, concomitent, unii cu urgențe? Se întâmplă des!

Puteți crede că adulții, mulți fără urgențe, fac scandal? Cât de mult jignesc unii personalul, știți?

CĂ SE FACE MARE ABUZ LA CAMERELE DE GARDĂ, ȘTIȚI?”, a scris Monica Pop pe pagina sa de Facebook.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic demontează un nou mit despre fasole ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private