joi, mai 19, 2022

Monica Pop, oftalmolog, și-a spus părerea despre imaginile trimise de românii din Shanghai, unde s-a instituit un lockdown sever. Iată care este părerea medicului despre acest demers, cât și despre originile virusului.

„Mi se pare o chestie la limita patologicului. Cred că este o modalitate de manipulare, mai ales în ţările unde urmează să fie alegeri. Toate sunt extremiste, indiferent dacă sunt în Europa sau nu. Gândiți-vă ce s-a întâmplat în Franţa acum câteva luni cu obligativitatea vaccinării.

Te-ar mai interesa: Bilanț coronavirus, 19 mai 2022. Creștere a număru...

Mi se pare o gândire inumană. Din păcate, sunt conducători cu probleme psihiatrice şi acolo şi în alte părți, peste tot.

Sunt o persoană care a trecut prin boală şi mi-am revizuit gândirea dintr-un anumit punct de vedere. La început chiar am crezut că e un virus corect, care apare din când în când în lume aşa cum apare şi HIV. Am reconsiderat pentru că nu o să vedeţi doi bolnavi care au aceeași simptomatologie.

Ori a fost considerat a fi un virus respirator. Eu nu am avut niciun simptom respirator. Soţul meu la fel. Am primit vizita unor colegi de 8 martie şi au trecut prin boală şi niciunul nu era la fel din punct de vedere simptomatic.

Te-ar mai interesa: Harry și Meghan au interzis. „Inel de oțel” pentru...

medic

Monica Pop: Aşa ceva nu s-a mai pomenit

Deci nu se poate aşa ceva. Cum se poate ca un virus să facă simptome digestive, respiratorii, neurologice, cardiovasculare. Aşa ceva nu s-a mai pomenit.

Ştim foarte clar că virusul respirator face anumite simptome, că cel digestiv are anumite simptome şi ăsta le are pe toate.

Imunitatea dată de boală este cea mai mare. După boală, la două luni am făcut anticorpii şi eu am 40.000 şi soţul meu are 56.000, cel mai mare număr de care eu am auzit vreodată.

Te-ar mai interesa: Știați că vă puteți reduce riscul de cancer? Metod...

Deci boala dă imunitate cum trebuie. Ştiu oameni cu 3 vaccinuri care au 400 de anticorpi la 2 luni după boală. Deci nu mai exista siguranță în nimic.

Eu cred că este un virus la care s-a lucrat”, a explicat medicul oftalmolog Monica Pop în emisiunea Subiectiv de la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private